Al Hilal'in Younes Belhanda ısrarı

06.06.2020 - 12:32 | Son Güncellenme: 06.06.2020 - 12:42

Al Hilal'in Younes Belhanda ısrarı

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Hilal, Galatasaray forması giyen Younes Belhanda'yı transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı.

İSA KETHÜDA / AJANSSPOR

Suudi Arabistan medyasında yer alan haberlere göre; Al-Hilal teknik direktörü Razvan Lucescu, sarı-kırmızılı takımda forma giyen Faslı oyuncu Younes Belhanda'nın transfer edilmesini istiyor. 

Carlos Eduardo ile yollar ayrılıyor

Haberde, Arap ekibinin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı yıldız Carlos Eduardo için sezon başı 3 milyon Euro teklif ettiği, 30 yaşındaki oyuncunun ise yıllık 5 milyon Euro istediği ve oyuncu ile yolların ayrılacağı öğrenildi. 

Eduardo'nun yerine Belhanda

Teklifi yüksek bulan Al Hilal yönetiminin, Eduardo'nun yerine Galatasaray'dan Younes Belhanda'ya yöneldiği ve Razvan Lucescu'nun da oyuncuyu kadrosunda görmek istediği kaydedildi.

Bilindiği üzere, Brezilyalı oyuncunun ismi son olarak Beşiktaş ve Galatasaray ile de anılmıştı.

Resmi teklif gelmedi

Öte yandan Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre ise; Younes Belhanda'ya şu ana kadar resmi bir teklifin gelmediği öğrenildi. 

Gomis'in yerine Nwakaeme

Ayrıca; Al Hilal kulübü, Bafetimbi Gomis'in takımdan ayrılması durumunda yerini Trabzonspor'dan Anthony Nwakaeme ile doldurmayı planlıyor. Daha önce yapılan görüşmelerde Arap ekibinin, Gomis'e 2 yıllık bir teklif sunduğu ve bu teklifi kabul ettiği iddia edilmişti. Ancak, oyuncuyla şu ana kadar sözleşme yenilenmedi. 

Senin için hazırladığımız haberler