Al Ittihad, Garry Rodrigues için kararını verdi!

29.09.2020 - 09:35 | Son Güncellenme: 29.09.2020 - 09:55

Fenerbahçe'de takımdaki geleceği soru işareti olan ve bir süre önce görüşmeler yapılan Garry Rodrigues ile ilgili karar verildi. Al Ittihad, Rodrigues'i geri çağırdı. İşte detaylar...

Al Ittihad, Garry Rodrigues için kararını verdi!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Fenerbahçe'de ayrılacak futbolcular listesinde yer alan futbolculardan biri olan Garry Rodrigues ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Rodrigues, Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Al Ittihad, futbolcu ile ilgili ne karar verdi? Son gelişmeler...

Rodrigues'i geri çağırdılar

Suudi Arabistan basını, yeni sezon kadrosunu şekillendirmek isteyen Al Ittihad teknik direktörü Fabio Carille tarafından Rodrigues'in çağrıldığını yazdı.

Al Ittihad, geçen sezon 10. sırada yer aldı

Al Ittihad ekibinin, kendi liginde başarılı olamamasının da bu kararda etkili olduğu belirtildi. Al Ittihad, geçen sezon sıralamada 10. basamakta yer alabilmişti.

Fenerbahçe ile görüştü

Garry Rodrigues, geride bıraktığımız haftalarda Fenerbahçe ile de görüşme yapmış ve taraflar sözleşmenin feshedilmesi noktasında olumlu bir yaklaşım göstermişti.

Fenerbahçe'de kaç para kazanıyordu?

Futbolcu ile Yunan ekibi Olympiakos da bir süre ilgilenmişti. Yıllık 2.5 milyon Euro kazanan ve 2 yıllık sözleşme imzalanan 29 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe yönetiminden alacaklarının bir kısmını talep ettiği öğrenildi.

Rodrigues'in geçen sezonki performansı

Garry Rodrigues, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması ile Süper Lig'de 26 maça çıkarken 4 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler