Ajansspor

Al-Ittihad'da En-Nesyri kararı!

Editör: Ali Bozkurt

Son Güncelleme /

Al-Ittihad, yeni sezon planlaması kapsamında Youssef En-Nesyri ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Suudi ekibinin yabancı bir santrfor transferi için çalışmalara başladığı öne sürüldü.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 33 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Suudi Arabistan temsilcisi Al-Ittihad'da Youssef En-Nesyri'nin geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Yeni sezon kadro planlamasını sürdüren kulübün, Faslı golcüyle yollarını ayırma kararı aldığı ve santrfor transferi için harekete geçtiği belirtildi.

Ayrılık kararı alındı

OKAZ'ın haberine göre Al-Ittihad yönetimi, yeni sezon öncesi kadro planlaması kapsamında Youssef En-Nesyri ile yollarını ayırma kararı aldı.

Yeni santrfor hedefi

Haberde, Suudi Arabistan ekibinin yabancı bir santrfor transferi gerçekleştirmek istediği ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını hızlandırdığı ifade edildi.

Resmi açıklama bekleniyor

Al-Ittihad cephesinden Youssef En-Nesyri'nin geleceğiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Faslı futbolcunun durumuna ilişkin önümüzdeki günlerde yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Bu videoya da göz atabilirsin