Al Ittihad’dan 7 gollü şov! En-Nesyri gol ve asistle yıldızlaştı

Ali Bozkurt
10.02.2026 - 23:15 | Son Güncellenme: 10.02.2026 - 23:18

AFC Şampiyonlar Ligi’nde Al Ittihad, Al Gharrafa’yı 7-0 mağlup etti. Youssef En-Nesyri, Suudi ekibindeki ikinci maçında 1 gol ve 1 asistle öne çıktı.

Al Ittihad’dan 7 gollü şov! En-Nesyri gol ve asistle yıldızlaştı

AJANSSPOR HABER

AFC Şampiyonlar Ligi’nde Al Ittihad sahasında Al Gharrafa’yı farklı mağlup etti. Suudi Arabistan temsilcisi rakibini 7-0 yenerken, yeni transfer Youssef En-Nesyri 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Al Ittihad’dan farklı galibiyet

Asya AFC Şampiyonlar Ligi’nde Al Ittihad, sahasında Katar temsilcisi Al Gharrafa’yı konuk etti. Kral Abdullah Spor Şehri Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 7-0 kazandı.

Kış transfer döneminin son günlerinde Fenerbahçe’den Al Ittihad’a transfer olan Youssef En-Nesyri, yeni takımıyla çıktığı ikinci maçta ilk golünü kaydetti. Faslı futbolcu, karşılaşmada bir de asist yaptı.

En-Nesyri’den golle başlangıç

Al Ittihad’ın açılış golü henüz 3. dakikada Youssef En-Nesyri’den geldi. Yıldız futbolcu, takımını erken öne geçiren isim oldu.

Goller peş peşe geldi

Ev sahibi ekibin diğer gollerini 20, 58 ve 79. dakikalarda Houssem Aouar, 49 ve 62. dakikalarda Roger Fernandes, 51. dakikada ise Danilo Pereira kaydetti.

Aouar’ın ikinci, takımının ise beşinci golünde asisti yapan isim Youssef En-Nesyri oldu.

Puan durumu

Bu sonucun ardından Al Ittihad puanını 12’ye yükseltti. Al Gharrafa ise 6 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler