Galatasaray, Talisca'yı Transfer Etmek İçin Hamle Yapıyor

Ali Bozkurt
22.08.2023 - 14:41 | Son Güncellenme: 22.08.2023 - 14:55

Beşiktaş'ın transfer etmekten vazgeçtiği ve AFC Şampiyonlar Ligi'nde kadroya giremeyen Anderson Talisca için Galatasaray'ın devreye gireceği iddia edildi.

Galatasaray, Talisca'yı Transfer Etmek İçin Hamle Yapıyor

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gündemine Anderson Talisca'yı aldı. Beşiktaş'ın transfer etmekten vazgeçtiği yıldız oyuncu için devreye girecekleri iddia edildi.

Galatasaray devrede

Sport Al-Marsd'da yer alan habere göre, Al Nassr'da kadro dışı bırakılan Anderson Talisca'nın yeni durağı Galatasaray olacak

Kadroya alınmadı

AFC Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Al Nassr, 5 yabancı oyuncu ismi bildirdi. Kadroda Anderson Talisca yer almadı.

Castro'nun 5 yabancı hakkını Seko Fofana, Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic ve Ghislain Konan'dan yana kullandığı aktarıldı.

Seko Fofana yerine Talisca girebilir

AFC Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmayan Talisca takımdan ayrılmak istemesinden sonra Suudi yöneticiler araya girerek Talisca'nın kadroya alınmasını istedi. Seko Fofana kadrodan çıkarılıp Talisca'nın ekleneceği de iddia edildi.

Al-Riyadh'ın haberine göre Al-Nassr Teknik Direktörü Luis Castro, Anderson Talisca'yı Asya Şampiyonlar Ligi kadrosuna aldı. 5 yabancı kuralı nedeniyle tercih yapan Castro'nun Talisca'ya da kafilede yer verdiği bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler