Anderson Talisca sezonu kapattı!

İsa Kethüda
05.03.2024 - 17:59 | Son Güncellenme: 05.03.2024 - 18:10

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr forması giyen Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattı. İşte detaylar.

Anderson Talisca sezonu kapattı!

AJANSSPOR-HABER

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Nassr forması giyen Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattı. 

Talisca sezonu kapattı

Suudi basınında yer alan bilgilere göre; kas sakatlığı yaşayan ve ameliyat olmak zorunda olan Brezilyalı futbolcunun en ay 2 ay sahalardan uzak kalacağı ve sezonu kapatacağı belirtildi.

"Başka bir zorlukla yüzleşmek için İtalya'ya gidiyoruz"

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Talisca, "Başka bir zorlukla yüzleşmek için İtalya'ya gidiyoruz. Bugün Rectus Femoris kasının yırtılması sonucu tedavi etme yolculuğuna başlıyorum. Taraftarların ve kulübün bu dönemdeki desteğine çok minnettarım. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan 3 isme suç duyurusu!
Habere Git

"Daha güçlü bir şekilde geri geleceğime söz veriyorum"

Sakatlık bir sporun parçası ama benim kararlılığım daha büyük. Rehabilitasyon süreci şimdi başlıyor ve Al-Nassr'ın başarısına daha fazla katkıda bulunmak için, daha güçlü bir şekilde geri geleceğime söz veriyorum. Bu yolculukta tüm taraftarlarımıza güveniyorum" dedi.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Suudi ekibiyle 25 maça çıkan 30 yaşındaki yıldız futbolcu 25 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Anderson Talisca'nın Al-Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor. Başarılı oyuncunun ara transfer döneminde ismi Beşiktaş ile anılmıştı.

İlgini Çekebilir
MHK'den Şansal Büyüka'nın iddialarına yanıt!
Habere Git

Öte yandan dün AFC Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Al-Ain'e deplasmanda 1-0 mağlup olan Al-Nassr, ligde topladığı 53 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler