Al Nassr'da kriz! Anderson Talisca gidiyor, Vincent Aboubakar kalıyor

Orhan Gülek
17.03.2022 - 12:12 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 12:24

Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca kulübüyle büyük bir krizin içinde. Talisca'nın takım arkadaşı Aboubakar için aynı durum geçerli değil. İşte detaylar

Al Nassr'da kriz! Anderson Talisca gidiyor, Vincent Aboubakar kalıyor

AJANSSPOR - HABER

Anderson Talisca, kulübü Al Nassr ile büyük bir krizin içinde. Beşiktaş'ın eski yıldızın ismi siyah-beyazlı kulüple anılırken oyuncunun menajeri kritik bir görüşme için Suudi Arabistan'da.

Talisca, takımdan ayrılmak istiyor

Goal Türkiye'den İdil Erin Tetik'in haberine göre Anderson Talisca'nın menajeri oyuncunun geleceğini görüşmek üzere başkent Riyad'da. Talisca takımdan ayrılmak isterken Al Nassr cephesi ise krizin çözüme kavuşacağını ve her şeyin normale döneceğini umuyor.

Çebi, Talisca'ya açık kapı bıraktı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi son günlerde verdiği bir demeçte Brezilyalı yıldıza açık kapı bırakmış ve bütçe dahilinde olması koşuluyla Talisca'yı transfer etmek istediklerini söylemişti.

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi'den Talisca açıklaması! "Olabilir..."
Habere Git

Talisca'nın performansı

Kariyerinde Bahia, Beşiktaş, Benfica, GZ Evergrande ve Al-Nassr gibi takımlarda forma giyen Talisca, Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla 55 maça çıktı. 27 kez gol sevinci yaşayan Talisca, 9 kez de asist yaptı. Talisca'nın Şampiyonlar Ligi'nde de 8 golü var.

Vincent Aboubakar'ın Al Nassr'daki durumu ne?

Anderson Talisca kulübünde mutsuz ancak bir başka eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar'ın böyle bir problemi yok. Aboubakar, Al Nassr forması giydiği için mutlu ve Kamerunlu golcünün takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi yok.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’ın göğsü kabardı, ezeli rakiplerine fark attı!
Habere Git

Aboubakar'ın performansı

Aboubakar geçen sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılmış ve Suudi ekibine imza atmıştı. 30 yaşındaki futbolcu şu ana kadar takımıyla çıktığı 21 maçta 9 gol atıp 4 asist yaptı. Afrika Uluslar Kupası'nda 7 maçta 8 gol kaydeden Aboubakar turnuvayı gol kralı olarak tamamlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler