Al-Nassr, Ronaldo İçin Takımı Baştan Kuruyor! Yıldızlar...

Ali Bozkurt
02.01.2023 - 21:15 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 21:25

Geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo’yu transfer eden Arabistan ekibi, listeye Sergio Ramos, N’Golo Kante, Sergio Busquets ve Mauro Icardi'yi aldı. Detaylar...

Al-Nassr, Ronaldo İçin Takımı Baştan Kuruyor! Yıldızlar...

AJANSSPOR HABER

Portekizli süperstarı transfer eden Al-Nassr, dünya yıldızlarını kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Teknik direktör Rudi Garcia’nın listesinde Sergio Ramos, N’Golo Kante, Sergio Busquets ve Mauro Icardi var. Suudi ekibi Ronaldo'nun yanına yıldız isimleri getirmek için çalışmalara başladı. Detaylar...

Ronaldo yarın imzayı atıyor

Manchester United'la olan sözleşmesini fesheden Ronaldo, yarın Mrsool Park Stadyumu'nda Al-Nassr’a imza atacak. Arabistan ekibi, Portekizli yıldızı 200 milyon Euro+bonuslar karşılığında kadrosuna kattı. Takımı sil baştan kurarak yıldızlar topluluğu oluşturmak isteyen Al-Nassr, transfer çalışmalarına başladı. 

İlk hedef Icardi

Yaz transfer döneminde Fransa’nın Paris Saint-Germain kulübünden kiralık olarak Galatasaray’a gelen İcardi, Al-Nassr’ın transfer listesinde en başta bulunuyor. Arjantinli futbolcu, sarı kırmızılı ekiple bu sezon 6 maça çıkıp 4 gol ve 3 asist yaptı. 

İlgini Çekebilir
Ronaldo geldi, Aboubakar gidiyor! İşte anlaşmak üzere olduğu takım...
Habere Git

Al-Nassr’ın dinamosu Kante olacak

Footmercato'ın haberine göre, Chelsea’nin Fransız yıldızı N’golo Kante , Arabistan ekibinin bel kemiğini oluşturacak ilk isim olacak. İngiliz devinin Kante’ye sözleşme uzatma teklifi etmemesi durumunda 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun Al-Nassr’da forma giymeye sıcak bakacağı bildirildi. Ekim ayında sakatlanan ve ameliyat olan Kante’nin sahalardan 4 ay uzak kalacağı açıklanmıştı. Fransız futbolcu, bu sezon başında Chelsea formasıyla 2 maçta tek forma giyebilmişti. 

Defansın yeni duvarı

Ramos PSG’nin İspanyol stoper’i Sergio Ramos, Al-Nassr defans hattını oluşturacak isimlerin başında gelecek.Ramos’un geçmişte Real Madrid’de Cristiano Ronaldo ile forma giymiş olması da göz önünde bulundurulan avantajlardan birisi olarak görülüyor. 36 Yaşındaki defans, bu sezon PSG formasıyla 15 maça çıktı ve 1 asist yapmayı başardı. 

Al-Nassr, Barcelona’dan Sergio Busquets’i istiyor

15 Yıldır formasını giydiği Barcelona’dan ayrılmayı düşünen Sergio Busquets, Arabistan ekibinin Kante’nin yanına transfer etmek istediği bir diğer isim olacak. Barcelona’nın yeni genç yıldızları Pedri ve Gavi’nin başarılı performansıyla yedeğe çekilmek istenen Busquets, daha fazla forma şansı bulmak için Katalan ekibinden ayrılmayı planlıyor. Al-Nassr ise bu fırsattan yararlanarak İspanyol futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı yıldıza Al Nassr kancası! Ronaldo'dan sonra...
Habere Git

Telefon gelmeyince Al Nassr'a imza attı

Marca gazetesinin haberine göre Portekizli yıldız anlaşma tamamlanana kadar Real Madrid'den telefon bekledi. Ancak İspanyol devinin Ronaldo'yla ilgilenmemesi nedeniyle bu hamle gerçekleşmedi. Real Madrid'den sinyal alamayan Ronaldo, önündeki tek teklifi değerlendirdi ve Suudi Arabistan ekibine katıldı.

“Selam arkadaşlar… Yakında görüşürüz!”

Suudi Arabistan ailesi ile birlikte özel jetiyle hareket eden Cristiano Ronaldo, Instagram hesabından havadayken çekilmiş videosunu paylaştı. Yıldız futbolcu paylaşımında “Selam arkadaşlar… Yakında görüşürüz!” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler