Al-Nassr'dan Beşiktaş'a Anderson Talisca Ültimatomu

İsa Kethüda
09.08.2023 - 10:01 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 10:13

Süper Lig takımlarından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Anderson Talisca açıklamalarının ardından Al-Nassr kulübü harekete geçti. Detaylar...

Al-Nassr'dan Beşiktaş'a Anderson Talisca Ültimatomu

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda yarın Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile karşılaşacak Beşiktaş'ın, orta sahasını hücuma dönük bir yıldızla güçlendirmek istemesi sonrası eski oyuncusu Anderson Talisca'yı transfer listesine almıştı.

Şenol Güneş: "Talisca gelmek istediğini söyledi"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de, geçtiğimiz günlerde Anderson Talisca ile ilgili yaptığı açıklamada, "Talisca'yla ben de konuştum. O da gelmek istediğini söyledi ama iş ekonomiye geldiğinde 10 milyondan aşağı değil. 'Orta yol bulalım gelmek istiyorum', bunları söyledi. İstek başka bir şey gerçekler başka bir şey. Bu bütçeyi verdiğiniz zaman karşılanmadığında sorun olur. Diğer takımların aldığı transferlere saygı duyuyorum. Biz elimizdekinin en iyisini yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Talisca: "Bir transfer görüşmesi yapmadım"

Geleceğiyle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Talisca ise, "Son zamanlarda ortaya çıkan yalan haberlerin aksine, bir transfer görüşmesi yapmadım. 

İlgini Çekebilir
Talisca kararını verdi! Beşiktaş...
Habere Git

"Al-Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok"

Al-Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok. Burada çok mutluyum ve sözleşmemi 3 yıl uzattım. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

Al-Nassr, Talisca için harekete geçti

Skorer'de alan habere göre; Şenol Güneş’in eski oyuncusu Anderson Talisca ile ilgili açıklamalarının Brezilyalı futbolcuyla 2026’ya kadar resmi sözleşmesi bulunan Al-Nassr Kulübü tarafından yakından takip edildiği ileri sürüldü. 

Al-Nassr'dan Beşiktaş'a ültimatom

Suudi Arabistan ekibinin, Beşiktaş ve Güneş hakkında FIFA’ya “transfer için ayartma” başvurusunda bulunabileceği savunuldu. Başvuru halinde FIFA’nın siyah- beyazlılardan savunma isteyebileceği aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Var mı Muslera'ya kafa tutan?
Habere Git

Talisca, Al-Nassr ile olan sözleşmesini yeni uzattı

Öte yandan, kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 29 yaşındaki yıldız oyuncu, 6 Nisan 2023 tarihinde Al-Nassr ile olan sözleşmesini uzatmıştı.

Talisca'nın Al-Nassr performansı

Suudi Arabistan ekibi ile 64 karşılaşmaya çıkan Anderson Talisca, 44 gol ve 8 asist kaydetti. 

Talisca'nın Beşiktaş kariyeri

2016-2018 yılları arasında Beşiktaş'ta da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcu, söz konusu görev aldığı 80 karşılaşmada 37 gol ve 14 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Aboubakar'a talip çıktı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler