"Alaba'nın menajeri açgözlü bir pirana"

14.09.2020 - 13:28 | Son Güncellenme: 14.09.2020 - 16:12

Almanya Ligi ekiplerinden Bayern Münih'in eski başkanı Uli Hoeness, David Alaba'nın menajeriyle ilgili olay açıklamalar yaptı. Hoeness, "Onun menajeri açgözlü bir pirana" diyor. Neden böyle bir şey dedi? İşte detaylar...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Bayern Münih'te David Alaba'nın geleceği merak konusu oldu. Futbolcunun takımdan ayrılacağı iddiaları gündemde. Bayern'in eski başkanı Uli Hoeness'ten Alaba ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Tüm detaylar...

Bayern, Alaba'nın kalmasını istiyor

27 yaşındaki Avusturyalı oyuncu David Alaba ile ilgili olarak Bayern Münih sportif direktörü Hasan Salihamidzic'ten geride bıraktığımız günlerde bir açıklama gelmişti. Salihamidzic, "David Alaba'yı kadromuzda tutmak istiyoruz. Bu çok açık" demişti. Ancak; futbolcunun ayrılacağı iddiaları halen gündemde.

Hoeness: "Alaba'nın menajeri açgözlü bir pirana"

Bayern'in eski başkanı Hoeness, "David Alaba'nın kalmasını herkes istiyor. Ancak; futbolcunun danışmanı açgözlü bir pirana gibi. Pini Zahavi, çift haneli milyonları görmek istiyor. Hasan Salihamidzic'in çıldırmasını anlıyorum" ifadelerini kullandı.

Alaba geçen sezon kaç maçta oynadı?

Geçen sezon David Alaba geçen sezon 42 maçta 2 gol 2 asistlik performans sergiledi. Futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihinde sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler