Alagierska Szczepaniak: "Ebrar Karakurt'u Durdurmamız Gerek"

İsa Kethüda
01.10.2022 - 13:47 | Son Güncellenme: 01.10.2022 - 13:51

Polonyalı Milli voleybolcu Klaudia Alagierska-Szczepaniak bu gece Dünya Şampiyonası’nda oynayacakları Türkiye maçı öncesi konuştu. Szczepaniak, "Ebrar Karakurt'u durdurmamız gerek" dedi.

Alagierska Szczepaniak: "Ebrar Karakurt'u Durdurmamız Gerek"

Bu gece Dünya Şampiyonası’nda oynayacakları Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulunan Polonyalı milli voleybolcu Klaudia Alagierska-Szczepaniak, "Bir ay öncesine göre çok daha iyiyiz. Ağızlarının payını vermek istiyoruz" dedi.

Skorer'in derlediği habere göre; iki takım geçen ay İtalya'daki hazırlık turnuvasında karşı karşıya gelmiş Filenin Sultanları salondan 3-1 galip ayrılmıştı.

"Dominik maçı bizi motive etti"

Klaudia Alagierska "Dominik Cumhuriyeti karşısında verdiğimiz mücadele Türkiye maçı için bizi motive etti. Sonuç değil ama oyunumuzla Dominikle başa baş oynayabileceğimizi gösterdik. Türkiye dünyanın en iyi takımlarından biri ama biz onlara ağzının payını vermek istiyoruz. Bir ay öncesine göre şimdi çok daha iyi oynuyoruz" şeklinde konuştu.

"Zehra-Eda pozisyonlarının en iyilerinden"

Filenin Sultanları'nın çok kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu belirten deneyimli sporcu "Kendi pozisyonunda dünyanın önde gelen oyuncularından olan Zehra Güneş ve Eda Erdem Dündar gibi isimlerle mücadele edeceğiz. Böyle isimlere karşı oynamak benim için harika bir deneyim olacak" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
"Filenin Sultanları" Polonya karşısında!
Habere Git

"Ebrar Karakurt'u durdurmamız gerek"

Alagierska Szczepaniak, "Türkiye ile yapacağımız maç çok önemli çünkü ilk turda alınan puanlar ikinci tura taşınıyor. Mutlaka iyi servis kullanmalıyız. Smaçörleri Ebrar Karakurt'u durdurmamız gerekiyor. İtalya'daki turnuvada onlarla oynadığımız için bu yüzden iki takım birbirini tanıyor. Sağlam hücum eder, akıllıca tercihlerde bulunursak kazanabiliriz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler