Alanyaspor - Adana Demirspor VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınladı)

Ali Bozkurt
19.02.2024 - 17:06 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 19:59

TFF yeni karar olarak Süper Lig VAR kayıtlarını açıkladı. Alanyaspor - Adana Demirspor VAR kayıtları izle, dinle ve video nerede yayınlandı gibi detaylar haberde.

Alanyaspor - Adana Demirspor VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınladı)

AJANSSPOR HABER

TFF yeni karar alarak karşılaşmaların sona ermesinden sonra VAR ve hakemler arasında yaşananları video olarak yayınlayacağını duyurdu. Peki Alanyaspor- Adana Demirspor maçının VAR kayıtları açıklandı mı? İşte VAR kayıtlarına dair detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Corendon Alanyaspor sahasında Yukatel Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı. Müthiş bir çekişmeyle başlayan maçta Corendon Alanyaspor'un gollerini 20. dakikada Jure Balkovec, 33'de Oğuz Aydın ve 76'da Florent Hadergjonaj kaydetti. Yukatel Adana Demirspor'un golleri ise 67. dakikada penaltıdan Emre Akbaba'dan, 69'da ve 90+7'de Yusuf Sarı'dan geldi. Maçın uzatma dakikalarında Yukatel Adana Demirspor müsabakada 3. kez beraberliğe sağladı ve maçtan 1 puan çıkarmayı başardı.

Alanyaspor- Adana Demirspor maçı hakemleri kimdi?

Alanyaspor- Adana Demirspor maçını hakem Bahattin Şimşek yönetti. Yardımcılıklarını ise Kamil Çetin ile Ali Tuna yaptı.

VAR devreye girdi

66. dakikada Adana Demirspor'un sağ kanattan gelişen atakta Atal'ın ceza sahasına gönderdiği ortada top Alanyaspor'da Aliti'nin eline çarptı. Yapılan incelemenin ardından hakem Bahattin Şimşek VAR'a çağırıldı. Pozisyonu inceleyen Şimşek, penaltı noktasını gösterdi.

VAR kayıtları ne zaman ve hangi kanalda açıklandı?

TFF, Süper Lig’in 26. haftasında oynanan maçlardaki VAR kayıtları 20 Şubat Salı günü saat 20.00’de TFF YouTube kanalından yayınladı.

Senin için hazırladığımız haberler