Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’ndan birlik ve beraberlik mesajı

13.02.2018 - 17:23 | Son Güncellenme: 13.02.2018 - 17:23

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu “Kent olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var” dedi.

Başkan Çavuşoğlu basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrası gündeme ilişkin konularda açıklama yaparak soruları da yanıtlayan başkan Çavuşoğlu, Aytemiz Alanyaspor hakkında kamuoyunda oluşan olumsuz havanın kendilerini üzdüğünü söyledi.

Ligin ilk yarısında küme düşme potasının üzerinde yer aldıklarını belirten başkan Çavuşoğlu, “Kardemir Karabükspor ve Atiker Konyaspor maçlarında hiç beklemediğimiz sonuçlar aldık. Karabük’te çok iyi oynamadık ve yenildik. Atiker Konyaspor maçı bizim için bir dönüm maçıydı. Hafta içi de takımımız o doğrultuda çalışmalar yaptı ve çok iyi hazırlandılar. Biz de yönetim kurulu olarak tüm mesaimizi kulüpte geçirdik, moral ve motivasyon açısından elimizden gelen her şeyi yaptık ama maalesef mağlup olduk” diye konuştu.

Hakem Fırat Aydınus’un Alanyaspor’un 3 net penaltısını vermediğini dile getiren Çavuşoğlu, “Herkes gibi hakemler de hata yapabilir ama maalesef bu sene hakem hatalarından dolayı canımız yandı” dedi.

Çavuşoğlu ayrıca tribünlere gelerek birlik, beraberlik içerisinde takımını 90 dakika destekleyen taraftara teşekkür ederek, “Gönül isterdi ki onlara 3 puan hediye edelim ama maalesef olmadı. Onun dışında sahaya yabancı madde atan ve çirkin tezahüratta bulunan arkadaşları hiçbir zaman Alanyaspor taraftarı olarak kabul etmiyoruz. Onların stada girişi yasaklanacaktır. Böyle destek olmaz” diye konuştu.

Aytemiz Alanyaspor yönetimi hakkında yapılan olumsuz eleştirileri hak etmediklerini kaydeden Hasan Çavuşoğlu şöyle dedi: “Biz yöneticiler bugün varız yarın yokuz. Bakıyorum ki maça dahi gelmeyen insanlar yönetim hakkında ahkam kesebiliyor. Onlara şunu söylemek istiyorum. Bir düşünün bakalım, bugüne kadar Alanyaspor için ne yaptınız? Ne konuda Alanyaspor’a bir faydanız oldu? Bizler hep sabırlı ve inançlı bir şekilde Alanyaspor’u ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bazı insanlar konuşuyor, eleştiriyor fakat kimse şunu demiyor, Alanyaspor’un sabit gelir kaynakları ne kadar? Alanyaspor hangi imkanlarla ayakta duruyor? Alanyaspor’a şehir olarak ne kadar maddi yardım yapılmış? Kimse bunun müzakeresini, muhasebesini yapmıyor. Yönetimin gece  gündüz çalışması ve belli bir taraftarın stada gelmesiyle nereye kadar gider? Alanyaspor’un daha iyi olması için her türlü fedakarlığı yapıyoruz ama bunu görmek istemeyen insanlar var. Alanya şehri olarak bugün birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.”

Hizmet için görev aldıklarında önlerinde yüzlerce icra dosyasının olduğunu hatırlatan Çavuşoğlu, “Biz o zaman göreve geldiğimizde bu takımı 1. Lige, Süper Lig’e çıkaracağız demedik. Ama biz bunların hepsini bu şehre yaşattık. Bu kadar nankörlük olmaz ki? Bizim de bir şevke ihtiyacımız var” dedi.

Bir gazetecinin Fenerbahçe maçı hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine ise Çavuşoğlu, “Önümüzdeki maç önemli. Her maç olduğu gibi puan ve puanlar için hazırlanıyoruz. Fenerbahçe deplasmanı zor fakat biz de iyi bir takımız ve çıkışa ihtiyacımız var” diye konuştu.

Çavuşoğlu, ligde kalma puan barajının ise geçen senenin biraz daha altında olacağını ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler