Alanyaspor, Beşiktaş maçı öncesi savunmanın direğini kaybetti

Eren Tuncay
07.04.2021 - 14:24 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 15:17

Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Alanyaspor'a kötü haber geldi. Akdeniz ekibinin savunmacısı Steve Caulker, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. İşte sebebi...

Alanyaspor, Beşiktaş maçı öncesi savunmanın direğini kaybetti

Nazım TÜRKNAS / Volkan YILMAZ - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, deplasmanına çıkacak Aytemiz Alanyaspor'da son dakika eksikliği canları sıktı.  A Milli takım forması da giyen Efecan Karacan'ın sakatlığıdan sonra geçen hafta sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Steven Caulker'dan kötü haber geldi. Savunmanın kilit oyuncusu, koronavirüse yakalandığı için Beşiktaş maçı kadrosuna alınmadı.

Steven Caulker'ın performansı

Bu sezon Alanyaspor formasıya 26 maça çıkan Steven Caulker, bu sezon stoper, Sivasspor ve Trabzonspor ağlarını havalandırmayı başardı. Bir dönem İngiltere A Milli Takımı'nda da görev yapan stoper, Karagümrük ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında ise asist yaparak gole katkıda bulundu.

Usta-çırak ikinci kez karşı karşıya

Bu karşılaşma aynı zamanda Alanyaspor teknik sorumlusu Çağdaş Atan'ın 'ustam' dediği Sergen Yalçın'a karşı ikinci mücadelesi olacak. Ligin ilk yarısında Alanyaspor, siyah beyazlı ekibi 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Bugün saat 19.00’da başlayacak Beşiktaş- Alanyaspor mücadelede Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ile Alpaslan Dedeş yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler