Alanyaspor, Fenerbahçe'den Caulker'ı geri istiyor

Orhan Gülek
11.08.2021 - 14:27 | Son Güncellenme: 11.08.2021 - 14:30

Portekizli hocanın kafasındaki sisteme uymadığı gerekçesiyle kadroda düşünülmeyen Caulker için eski takımı Alanyaspor, devreye girdi.

Alanyaspor, Fenerbahçe'den Caulker'ı geri istiyor

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak teknik direktör Vitor Pereira'nın kararıyla Caner Erkin ve Sinan Gümüş'ü kadro dışı bırakan sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adamın isteği doğrultusunda yeni transfer Steven Caulker ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İngiliz stoperin geleceğinin önümüzdeki günlerde netleşmesi beklenirken, Alanyaspor Steven Caulker'ı yeniden kadrosuna katmak istiyor.

Fanatik'in haberine göre Gaziantep ve Yeni Malatya, 29 yaşındaki oyuncuyu isterken, son olarak Alanyaspor'un da devreye girdiği ve eski oyuncusunu yeniden kadrosuna katmayı hedeflediği ifade edildi.

Öte yandan Takvim'de yer alan haberde ise Pereira ile anlaşmanın resmi olarak duyurulmasından sadece 3 gün önce 2+1 yıllık imza atan Caulker'ın sözleşme süresinde kazanacağı garanti ücretin 3 milon Euro (Yaklaşık 30 milyon lira) olduğu iddia edildi.

Steven Caulker'in performansı

2018-19 sezonunun devre arasında Akdeniz ekibine transfer olan Caulker, 2,5 sezon Alanyaspor forması giydi. Aytemiz Alanyaspor formasını 90 maçta terleten İngiliz stoper, bu maçlarda 6 gol atma başarısı gösterdi.

Hava toplarında en iyi stoper Caulker

Hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çeken İngiliz savunmacı, 2020/21 Süper Lig sezonunda Alanyaspor formasıyla en fazla hava topu kazanan stoper oldu.

Senin için hazırladığımız haberler