Galatasaray, yeniden liderlik için Alanya'da! İşte Okan Buruk’un ilk 11’i

Orhan Gülek
15.04.2024 - 09:10 | Son Güncellenme: 15.04.2024 - 19:10

Süper Lig'in 32. haftasında Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, deplasmanda Fatih Tekke'li Alanyaspor ile karşılaşıyor. İşte Alanyaspor-Galatasaray maçı 11'ler ve tüm detaylar

Galatasaray, yeniden liderlik için Alanya'da! İşte Okan Buruk’un ilk 11’i

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Heyecan dolu maçta her iki takımın da tek hedefi 3 puan. Heyecan dolu maç Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanacak. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe kazandı, Cimbom'da hedef; mutlak galibiyet

Fenerbahçe’nin Fatih Karagümrük'ü yendiği haftada puan kaybetmek istemeyen sarı-kırmızılılar, Alanyaspor’u mağlup ederek haftayı kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Sezonun sona ermesine kısa bir zaman kala hata yapmak istemeyen Galatasaray, Alanyaspor karşısında yıldız oyuncularıyla etkili olmaya çalışacak. 

Alanyaspor, ev sahibi avantajını kullanmak istiyor

Galatasaray’ın rakibi Alanyaspor ise gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. Alanyaspor oynadığı son 4 karşılaşmayı kazandı. Ev sahibi ekip taraftarının önünde sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk tahmini! Galatasaray ve Fenerbahçe...
Habere Git

Galatasaray'ın ligdeki durumu

Galatasaray, bu sezon ligde topladığı 84 puanla haftaya lider girdi. Sarı kırmızılılar oynadıkları 31 karşılaşmada 27 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Okan Buruk ve öğrencileri savunma performansı sezona damga vurdu. Galatasaray ligde oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 69 kez sarsarken kalesinde ise sadece 20 gol gördü.

Alanyaspor'un ligdeki durumu

Alanyaspor, ligde oynadığı 31 karşılaşmada 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Alanyaspor haftaya topladığı 42 puanla 9. sırada giriyor.

Aslan'da 6 futbolcu sarı kart sınırında

Galatasaray'da, Alanyaspor maçı öncesinde 6 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Victor Nelsson, Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Kaan Ayhan, Sergio Oliveira ve Davinson Sanchez, sarı kart sınırında yer alıyor. Bu futbolcular sarı kart görmesi durumunda 33. haftada evindeki Pendikspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Sarı-kırmızılılarda kaleci Günay Güvenç cezası nedeniyle kadroda olmayacak.

11'ler belli oldu

  • Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec, Richard, Fer, Efecan, Oğuz Aydın, Yusuf Özdemir, Ahmed Hassan

  • Galatasaray: Muslera, Aurier, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Peki Alanyaspor - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Alanyaspor - Galatasaray müsabakası 20.00'de başlayacak. Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanacak maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Alanyaspor - Galatasaray maçının hakemi kim?

Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmasını hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın'ın yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın 4. hakemi de Çağdaş Altay olacak. Müsabakanın VAR koltuğunda yabancı hakem görev alacak.

Senin için hazırladığımız haberler