Alanyaspor - Galatasaray maçının skorunu Sneijder verdi!

20.02.2021 - 09:00 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 09:03

Galatasaray'ın unutulmaz futbolcusu Wesley Sneijder, sarı kırmızlıların Alanyaspor'la deplasmanda oynayacağı maç öncesi skor tahmini yaptı. İşte Sneijder'in Alanyaspor - Galatasaray maçı skor tahmini... Detaylar haberimizde...

Alanyaspor - Galatasaray maçının skorunu Sneijder verdi!

Galatasaray, Alanyaspor'a konuk oluyor. Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, deplasmanda teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde iyi bir sezon geçiren Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray'ın efsane isimlerinden Wesley Sneijder, 26. haftanın en önemli mücadelesini Alanyaspor- Galatasaray olarak belirledi ve maçın skorunu verdi.

Lider Galatasaray, Çağdaş Atan ile çıkışa geçen Alanyaspor'a konuk oluyor. Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak mücadele bugün saat 19.00'da oynanacak.

Fanatik'in haberine göre profesyonel kariyerini sonlandıran ve Galatasaray'da oynadığı dönem taraftarın gönlünde taht kuran Sneijder, Süper Lig'de haftanın maçını Alanyaspor - Galatasaray olarak belirledi.

Maçın skorunu verdi

Sneijder, her iki takımı da analiz ederek maçın skorunu verdi. Hollandalı yıldız, Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmasının 1-1 berabere biteceğini ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler