Alanyaspor Kulüp Müdürü açıkladı: "Küfür etmedim"

23.06.2020 - 16:44 | Son Güncellenme: 23.06.2020 - 16:47

Alanyaspor Kulüp Müdürü açıkladı: "Küfür etmedim"

Alanyaspor Kulüp Müdürü Muhammed Ak, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Alanyaspor - Trabzonspor maçından sonra neler yaşandı? Ahmet Ağaoğlu neler söyledi? Küfür edildi mi?

 

Küfür etmedim!

Hakkında çıkan küfür iddialarını yanıtlayan Muhammed Ak, "Öncelikle bizlerin bu tür maç organizasyonlarındaki 1. görevi müsabakanın sağkıklı bir şekilde başlayıp bitmesidir. Bizim yaptığımız bir açıklama var. Ben küfür eden bir insan değilim. Küfür etmedim. Görüntüler paylaşıldı. Orada bir küfür etmediğim anlaşılıyor. Ses kaydına ulaşamadık ama öyle bir şey olsa bunu beIN Sports yayınlardı" şeklinde konuştu.

Maçtan sonra neler yaşandı?

Alanyaspor - Trabzonspor maçı sonrasında yaşananları anlatan Alanyaspor Kulüp Müdürü Muhammed Ak, "Maç bittikten sonra ben oyuncularımızı soyunma odasına götürdüm. 10 dakika sonra röportajlar başlıyor ve röportajlar o tribünün önünde yapılıyor. Ben o sırada içerideydim ve bana bir gerginlik olduğu haberi geldi. Orada "Şampiyon Fenerbahçe" denilip denilmediğini bilmiyorum. Bu olay yaşandığı sırada etrafımızda 50 kişi vardı. Bunlardan bir tanesi TFF Temsilcisi. Benim size ne dediğimin bir önemi yok. Küfür ettiysem TFF'nin temsilcisi bunu raporuna yazacaktır. Ben dün hiç küfür etmedim" dedi.

"Kulüp başkanlarının seviyesinde değiliz"

Muhammed Ak, son olarak Trabzonspor'la karşılaşacakları Türkiye Kupası finali için konuştu. Ak, "Bizler kulüp başkanlarının seviyesinde değiliz. Biz hepsine saygı duyuyoruz. Hepimizin diyalogu iyidir. Bizim bütün işimiz organizasyonların aksamamasından ibaret. Dün öyle bir şey olmadı. Biz genel kurullarla gelip gitmiyoruz. Biz bir başkana laf yetiştirecek kadar büyük adamlar değiliz. Türkiye Kupası Finali umarım sağlıklı bir şekilde başlar ve biter. Benim tek temennim bu" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler