Alanyaspor ligi 5. sırada tamamladı!

25.07.2020 - 22:42 | Son Güncellenme: 25.07.2020 - 23:01

Alanyaspor, UEFA kupasına gitmek için çıktığı Konyaspor maçında ikinci yarı mutlu sona ulaşmayı başardı. Erol Bulut'un öğrencileri 2-0 geriden geldikleri maçı ikinci yarı çevirmeyi başardılar. Böylelikle ligi 5. sırada Galatasaray'ın önünde bitirmeyi başardılar.

Alanyaspor ligi 5. sırada tamamladı!

Süper Lig’in 34. ve son hafta karşılaşmasında Konyaspor, Alanyaspor'u kendi evinde konuk etti. Son iki haftada şampiyon Başakşehir ile ikinci Trabzonspor'u 4-3'lük skorlarla deviren Konyaspor geçen hafta ligde kalmayı garantilemişti. Rahat bir nefes alan Yeşil- Beyazlılar, bu zorlu geçen sezonu yine galibiyetle tamamlayı planladığı maçta sahaya çıktı. 

Aytemiz Alanyaspor, Türkiye Kupası finalinde çarşamba günü oynayacağı Trabzonspor maçının provasını yapmak için rotasyona girdi ve çoğunluğu yedeklerle oluşan kadro ile maça çıktı. Galatasaray'ın Antalyaspor'la 2-2 berabere kalmasının ardından Alanyaspor'a 5.'lik şansı doğdu. Erol Bulut'un öğrencileri, sezonu 5. sırada tamamlamak için mücadele verdi.

Konyaspor ilk yarıya hızlı başladı. Alper Uludağ ile Anicic'in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Alanyaspor, 5.lik şansı için çıktığı maçta ikinci yarı daha fazla topa sahip olan taraf oldu ve dakika 62'de Fernandes'in attığı gol ile farkı 1'e indirdi. Maç boyu beraberlik için baskı kuran Erol Bulut'un öğrencileri, 80. dakikada Bakasetas'ın attığı golle durumu 2-2'e getirdi.

İlk yarı başlarında oyuna dahil olan Efecan Karaca, 87. dakikada gol atarak Alanyaspor'u 2-3 öne geçirdi ve takımını 5. sırada kalmasını sağlayan golün sahibi oldu. Alanyaspor 2-0 skordan geri dönerek maçı kazanmayı bildiler.

Senin için hazırladığımız haberler