Özbek bunu hiç beklemiyordu! Alanyaspor maçında...

24.11.2017 - 09:03 | Son Güncellenme: 24.11.2017 - 09:03

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in endişesi gerçek olmadı. 5-1'lik Başakşehir yenilgisine rağmen sarı kırmızılı taraftarlar biletlere akın etti ve satışa çıkarılan 17 bin bilet kısa sürede tükendi. 

Dursun Özbek taraftara teşekkür etti, şampiyonluk mesajı verdi!

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’ndaki Aytemiz Alanyaspor maçını da öncekiler gibi dolu tribünlere karşı oynanacak. Böylece sarı kırmızılı yönetim, hem moral buldu hem de kasaya 1.5 milyon liralık bir gelir koydu. 35 bin kombine satışı yapan G.Saray, bu sezon ortalama 40 bin taraftar önünde maçlarını oynuyor.

Dursun Özbek, “Taraftarımız bu zor günlerde büyüklüğünü gösterdi. Kenetlenerek şampiyonluğa olan inancını bir kez daha ortaya koydu. Başakşehir maçında bize hiç yakışmayan bir mağlubiyet aldık. Buna rağmen taraftarımız Alanya maçı biletlerinin tamamını tüketti. Galatasaray taraftarını diğerlerinden ayıran da tam olarak bu. İyi günde kötü günde Galatasaray’a sahip çıkarak, birlik ve beraberlik içinde bizi hedefe yönlendiriyorlar. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Onların bu azimli duruşu bizi şampiyonluğa götürecek” dedi.

Kaynak: Hürriyet

Senin için hazırladığımız haberler