Alanyaspor o iki Beşiktaşlı'yı veto etmiş! Takas...

05.08.2020 - 11:49 | Son Güncellenme: 05.08.2020 - 11:51

Milliyet gazetesi yazarı Atilla Gökçe, transferde merak edilen bazı konulara açıklık getirdi. Emre Çolak, Galatasaray’a mı transfer oluyor? Ömer Ali Şahiner-Beşiktaş flörtünde son durum. Beşiktaş, Fatih Aksoy’dan önce Alanyaspor’a kimleri önerdi de kabul görmedi? İşte detaylar…

Alanyaspor o iki Beşiktaşlı'yı veto etmiş! Takas...

Yabancı kuralının uygulanmaya başlanacağının açıklanmasıyla birlikte yerli isimlere yönelen Galatasaray’da gündeme gelen isimlerden bir tanesi de Emre Çolak’tı. Ancak Gökçe’nin aktardığına göre Emre Çolak 1 milyonluk alacağı için İspanya’dan haciz işlemi yaptırınca Mustafa Cengiz yönetimi Galatasaray’ın kapılarını ona kapattı.

Beşiktaş’a transferi konuşulan Ömer Ali Şahiner, siyah beyazlılara gitmek için 700 bin Euro tutarındaki alacağından vazgeçmeye hazır.

Alanyaspor’dan Welinton ile anlaşan Beşiktaş takasla Fatih Aksoy’u gönderme kararı aldı. Siyah beyazlı ekip daha önce Umut Nayir ve Tyler Boyd’u önermiş ancak bu iki futbolcu kabul görmemiş.

Süper Lig'de transfer sezonu 4 Ağustos itibariyle açıldı. Ancak takımlar henüz transferlerini resmi olarak açıklamıyorlar. Zira TFF harcama limitlerini de transfer sezonunun başlamasıyla aynı anda açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler