Alanyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (11'ler)

Ali Bozkurt
04.03.2024 - 09:20 | Son Güncellenme: 04.03.2024 - 19:06

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Alanyaspor, Trabzonspor’u konuk edecek. Zorlu maçın kanalı, tarihi merak edilirken 11'leri belli oldu. Detaylar...

Alanyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (11'ler)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’de son haftaların en formda takımlarından biri olan Trabzonspor, Alanyaspor deplasmanında da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi aranan detayları haberde.

Alanyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Alanyaspor - Trabzonspor mücadelesi 4 Mart Pazartesi günü oynanacak. Alanya Oba Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı maç saat 20:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

11'ler belli oldu

  • Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Aliti, Furkan, Balkovec, Fer, Richard, Oğuz, Augusto, Efecan, Ahmed Hassan.

  • Trabzonspor: Uğurcan, Mendy, Denswil, Eren, Meunier, Berat, Umut, Bardhi, Trezeguet, Visca, Enis

Maçın hakemleri belli oldu

Alanyaspor’un Trabzonspor’u ağırlayacağı mücadelenin hakemleri belli oldu. Volkan Bayarslan’ın düdük çalacağı karşılaşmada yardımcılıklarını Bilan Gölen ve Ogün Kamacı yapacak.

Alanyaspor'da son durum

Fatih Tekke’nin çalıştırdığı Alanyaspor, 28. haftaya topladığı 30 puanla 14. sırada giriyor. Alanyaspor bu sezon oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet alamadı.

Lig karnesinde oynadığı 27 karşılaşmada sadece 6 kez kazanabilen turuncu yeşilliler, 12 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

Trabzonspor son durumu

Trabzonspor’da yakalanan çıkış yüzleri güldürüyor. Abdullah Avcı’nın çalıştırdığı bordo-mavililer ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Trabzonspor, hafta içi oynanan Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Başakşehir’i 1-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş ile üçüncülük mücadelesi verirken sezon genelinde 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

Senin için hazırladığımız haberler