Kasımpaşa Ve Alanyaspor Kenneth Omeruo'yu Transfer Etmek İstiyor

Burak Alaca
18.07.2023 - 15:24 | Son Güncellenme: 18.07.2023 - 15:39

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor ile Kasımpaşa, eski futbolcuları Kenneth Omeruo için girişimlere başladı. İşte detaylar...

Kasımpaşa Ve Alanyaspor Kenneth Omeruo'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR – DIŞ HABER

Transfer sezonu büyük heyecan içerisinde devam ederken, Süper Lig ekipleri Alanyaspor ile Kasımpaşa, eski futbolcularını yeniden kadrolarına katmak için birbirine rakip oldu. İspanyol As gazetesinin haberine göre, Alanyaspor ile Kasımpaşa eski futbolcuları Kenneth Omeruo’ya gözünü dikti.  

Leganes'ten ayrılıyor

2016-2017 sezonunda Chelsea’den kiralık olarak Turuncu-Yeşilli formayı giyen Nijeryalı futbolcunun, kulübü Leganes ile halihazırda 1 yıllık daha sözleşmesi bulunurken, 29 yaşındaki stoperin sözleşmesini fesih edeceği belirtiliyor. Eski futbolcusu için resmi girişimlerine başlayan Antalya ekibinin rakibi ise Kasımpaşa oldu. Daha önce 2 sezon Kasımpaşa forması da giyen Omeruo’nun eski takımlarından birisini tercih edeceği öne sürüldü. 

5 milyon Euro'ya aldı

2012 yılında transfer olduğu Chelsea’de hiçbir resmi maça çıkmayan Omeruo, ADO Den Haag, Middlesbrough, Kasımpaşa, Alanyaspor ve Leganes'e kiralanırken, 2019 yılında İspanyol ekibi 5 milyon Euro ödeyerek bonservisini eline aldı. 4 sezon formasını giydiği Leganes ile 123 maça çıkan Omeruo, geçen sezon La Liga 2’de ise 22 karşılaşmada 1 gol ve 1 asist üretti. 

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa Gomis transferini duyurdu!
Habere Git

Alanya'da 26 maça çıktı

2016-2017 sezonunda 26 maçta Alanyaspor’un formasını giyen Nijeryalı, ortaya koyduğu performansla beğeni kazanmıştı. 2 bin 238 dakika oyunda kalan başarılı futbolcu, 1 kez de gol sevinci yaşamıştı.  

Kasımpaşa forması ile 54 maça çıktı

2 sezon kiralık olarak Kasımpaşa forması giyen Nijeryalı futbolcu, 54 kez sahaya çıktı. Deneyimli futbolcu, 1 gol ve 1 asistle skor katkısında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler