Alanyaspor'a sponsor!

15.05.2017 - 16:26 | Son Güncellenme: 15.05.2017 - 16:26

Alanyaspor Plaj futbol Takımı ana İsim sponsorluğunu Rixos Otelleri bünyesinde Belek’te hizmet vermeye başlayan Land Of Legends Theme Park Otel işletmesi aldı. Alanyaspor Plaj Futbol Takımı, 2018 yılı mayıs ayına kadar düzenlenecek ulusal ve uluslararası plaj futbolu organizasyonlarında Land Of Legends Theme Park Alanyaspor ismiyle mücadele edecek.

Land Of Legends Theme Park Genel Müdürü Göran Plath, Alanyaspor’a ve plaj futbol takımına verdikleri destekten dolayı son derece memnun olduklarını söyledi. Alanyaspor’a ve plaj futboluna ilerleyen dönemlerde de destek olmaya devam edeceklerini belirten Plath, “Süper Lig’de kalmayı garantileyen takımımızı da tebrik eder, Alanyaspor ile birlikteliğimizden çok mutlu olduğumuzu belirmek isterim” dedi. 

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise, “Rixos Otelleri nezdinde Land of Legends Theme Park Otel yetkililerine ve sayın Göran Plath’a teşekkür ederim. Bu önemli desteğin karşılığını sportif başarılarla almak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

Alanyaspor Plaj Futbol Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Yücel Ergün de şöyle dedi: “Verilen destekten son derece mutlu ve gururluyuz. Portekiz’de düzenlenecek 2017 Avrupa  Şampiyonlar Ligi’nde  ve TFF Plaj Futbol Ligi 2017 sezonunda alacağımız Türkiye şampiyonluğu ile bu önemli desteği umarım karşılıksız bırakmaz taçlandırırız.”

Senin için hazırladığımız haberler