Alanyaspor'da Çağdaş Atan, Babacar'ın son durumunu açıkladı

10.07.2021 - 16:33 | Son Güncellenme: 10.07.2021 - 16:42

Son dakika spor haberleri... Alanyaspor'da Babacar'ın sağlık durumu nasıl, antrenmanlara başlayacak mı? Çağdaş Atan Babacar hakkında açıklamalar yaptı.

Alanyaspor'da Çağdaş Atan, Babacar'ın son durumunu açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Tesisleri'nde hazırlık çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanı, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da ziyaret etti. 

Çağdaş Atan'dan Babacar açıklaması

Takımla bir süre sohbet eden Rektör Korkmaz, Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'a  kalp spazmı geçiren Babacar'ın durumunu da sordu. Atan, bu soruyu "Babacar bugün bir komisyon var, federasyonun bir komisyonu normal bir insan olsa işine dönebilir, komisyona gözükecek büyük bir ihtimalle geri gelecek diye ümit ediyoruz. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz'' şeklinde yanıt verdi. 

Babacar antrenmanlara başlayacak mı?

Atan, ''İnşallah İstanbul'da o komisyona girdikten sonra aramıza katılır diye ümit ediyoruz. Öyle hayati tehlike ya da stent, ameliyat olacak bir durum yok. Sadece medikal biraz tedavi görecek o kadar antrenmanlara devam edebilir." dedi.

Babacar'a ne olmuştu?

Alanyaspor’da hücum oyuncusu Babacar, antrenman sırasında rahatsızlanmış, turuncu - lacivertli kulüp Twitter'dan yaptığı paylaşımda futbolcunun kalp spazmı geçirdiğini bildirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler