Alanyaspor'da Fenerbahçe alarmı!

07.09.2019 - 19:08 | Son Güncellenme: 07.09.2019 - 16:14

Alanyaspor'da Fenerbahçe alarmı!

Alanyaspor'da gözler, milli aradan sonra Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe ile oynanacak maça çevrildi. Akdeniz ekibi, zorlu karşılaşmaya 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. 

Alanyaspor yönetimi işi sıkı tutuyor

Süper Lig'in ilk 3 haftasını 9 puanla lider bitiren Alanyaspor, güçlü rakibi Fenerbahçe'den çekinmiyor. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetimi de işi sıkı tutuyor. 

Başkan Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe maçının önemine dikkati çekti

Alanyaspor'un Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yapılan antrenmanları yakından takip ediyor. Çavuşoğlu, Alanyaspor kaptanı Haydar Yılmaz ile yaptığı görüşmede, Fenerbahçe maçının önemine bir kez daha dikkati çekti. 

Hasan Çavuşoğlu'ndan kaptan Haydar ile görüşme

Çavuşoğlu'nun, "Aman kaptan dikkat edelim. Fenerbahçe maçı çok önemli. İşi sıkı tutalım. Kazanırsak önümüz açılır, aldığımız 9 puan daha anlamlı olur" dediği öğrenildi.

Yönetim ile Erol Bulut arasında iyi ilişkiler...

Bu arada, Alanyaspor yönetimi ile teknik direktör Erol Bulut arasındaki iyi ilişkiler de dikkati çekiyor. Yönetim, genç teknik adamın takıma kattıklarından ötürü memnun. 

Alanyaspor - Fenerbahçe maçı 15 Eylül'de

Alanyaspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma 15 Eylül Pazar günü Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak. Maçın saati ise daha sonra açıklanacak. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler