Alanyaspor'da Fenerbahçe maçı parolası: "Ayaklar yere sağlam basacak"

15.09.2019 - 20:25 | Son Güncellenme: 15.09.2019 - 17:29

Alanyaspor'da Fenerbahçe maçı parolası: "Ayaklar yere sağlam basacak"

Süper Lig'e bu sezon iyi bir başlangıç yapan ve 3 maçını kazanarak 9 puanla haftaya lider giren Alanyaspor'da gözler Fenerbahçe ile yapılacak karşılaşmaya çevrildi. Akdeniz ekibi, günler öncesinden bu maçı kazanmak için çalışmalarını sürdürdü.

Yönetim ve teknik heyetten Fenerbahçe vurgusu

Gerek yönetim, gerek teknik heyet Fenerbahçe karşılaşmasnının önemini vurgulayarak futbolculardan etkili bir performans ortaya koyulmasını istedi. Futbolcular da Fenerbahçe maçında puan ya da puanlar alabilmenin sözünü verdi.

Futbolcular Erol Bulut'un antrenman sisteminden memnun

Alanyaspor'da teknik direktörlük görevine gelen Erol Bulut'un çalışma sistemi, futbolcuların beğenisini kazandı. Alanyasporlu futbolcular, "Erol Bulut'un çok iyi bir çalışma stili var. Henüz teknik direktörlüğe yeni başladı ama Türk futbolunu çözmüş" yorumlarını yapıyor.

Ceyhun Gülselam ve Haydar Yılmaz Radyospor'a konuştu!

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Ceyhun Gülselam, "Rakibimiz Fenerbahçe'yi daha önce yenmiştik. Yine yenmeyi hedefliyoruz. Rakipten çok bizim neler yapacağımız önemli. Fenerbahçe için zor bir maç olacak" ifadelerini kullandı.

Haydar Yılmaz: "Ayaklarımız yere basacak"

Gün Ortası programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan kaptan Haydar Yılmaz ise, "3 maç alıyorsun ve takım havaya giriyor. Ama Fenerbahçe maçında ayaklarımız yere basacak. Özgüvenimiz yerinde. Fenerbahçe’nin gücünü biliyoruz. Fakat; rakibimizden korkmuyoruz. Aynı performansı devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler