Alanyaspor'dan açıklama! ''Welinton henüz gitmedi''

06.08.2020 - 21:55 | Son Güncellenme: 06.08.2020 - 21:56

Son dakika transfer haberleri... Alanyaspor'da Başkan Hasan Çavuşoğlu, Beşiktaş'ın ilgilendiği Welinton, Fenerbahçe ve İtalyan ekiplerinin gündemindeki Bakasetas ve Caulker hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan, Galatasaray'dan kiralık olarak önerildiği iddia edilen Emin Bayram konusunu da değerlendirdi. İşte gelişmeler...

Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, A Spor'da Welinton, Caulker ve Fatih Aksoy ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Emin Bayram ve Bakasetas ile ilgili soruları da yanıtladı.

''Welinton henüz gitmedi''

Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilen Welinton için henüz netleşmiş bir şey olmadığını söyleyen Çavuşoğlu, ''Welinton henüz gitmedi. Daha net bir şey yok ortada. Konuşmalar, görüşmeler var Futbolcu yurt dışında. Döndükten sonra bir şeyler olur'' dedi. Fatih Aksoy takasıyla ilgili olarak ise, ''Olabilir, gündemimizde var. Daha net bir şey yok. Önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Erol Bulut'un kadroda görmek istediği idda edilen Caulker içinse başkan, ''Caulker - Fenerbahçe haberleri yok. Sözleşmesi zaten devam ediyor. Fenerbahçe de öyle bir şey yapmaz. Bonservisi zaten bizde'' ifadelerini kullandı.

Bakasetas 5 milyon Euro!

Yine Fenerbahçe'nin ve İtalya Ligi'nden bazı ekiplerin ilgilendiği 27 yaşındaki oyuncu Bakasetas için Çavuşoğlu, ''Bakasetas’ın 5 milyon Euro bonservisi. Şu anda Türkiye’den kimsenin alacağını sanmıyorum'' derken, Galatasaray'dan Emin Bayram'ın kiralık transferi ile ilgili sorulan soruya ''Emin Bayram için söz konusu olan bir şey yok. Sadece tatil için Alanya’ya geldi ve burada çalıştırlar.'' şeklinde yanıt verdi.

Senin için hazırladığımız haberler