Alanyaspor'dan Vagner Love açıklaması! Beşiktaş'a transfer olacak mı?

21.01.2018 - 23:31 | Son Güncellenme: 21.01.2018 - 23:31

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beyaz TV canlı yayınında Vagner Love'un Beşiktaş'a transferine dair önemli açıklamalarda bulundu.

'Fikret Orman'la cuma günü konuştuk...'

"Beşiktaş'ın çok değerli başkanı Fikret Orman, bana Vagner Love transferi olur mu diye sordu, biz de "onun dışında Mbilla var o da sakattı oyundan çıktı" dedik. Biz Fikret Orman ile cuma günü bu konuyu konuştuk ama biz onu vermeyi düşünmeyoruz. Biz onu satarsak devre arasında kimi alacağız?"

Vagner Love transferi için tarih verdi!

"Vagner Love, bizde çıkış yapıp tekrardan büyük takımlara gideceğim diye geldi zaten ama bizim şu an onu satabilecek durumumuz yok. Sezon sonu büyük bir takıma gitmek isterse bu transferi düşünebiliriz.

Neden teknik direktör değiştirdiler?

İlk yarı 13-14 oyuncumuz adale sakatlığı yaşayınca sıkıntı yaşadık ve düşüşe geçtik. Böyle olunca takım geriye gitmeye başladı. Davulun sesi uzaktan güzel gelir ama biz bu durumu düzeltmek için mücadele ediyoruz. Biz kolay kolay teknik direktör değiştiren bir camia değiliz ama bunu yapmak zorunda kaldık.

Hasan Çavuşoğlu, Kulüpler Birliği Başkanı olacak mı?

"Ben Kulüpler Birliği başkanı olmayı kesinlikle düşünmüyorum, işlerim çok yoğun. 2 federasyonda daha görev alıyorum bu sebeple düşünmüyorum."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler