Alanyasporlu futbolcular 3-1'lik galibiyeti yorumladı!

08.04.2018 - 18:31 | Son Güncellenme: 08.04.2018 - 18:31

Aytemiz Alanyaspor forması giyen Emre Akbaba, Isaac Sackey Fabrice N'Sakala, 3-1 kazandıkları Akhisarspor maçı sonrası yayıncı kuruluş beIN Sports’a değerlendirmelerde bulundu. Alanyasporlu futbolcuların açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“İç sahadaki bütün maçları almamız lazım”

Emre Akbaba yaptığı açıklamada, ”Takım olarak galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Alt sıralardaki herkes kazanıyordu, biz de kazanarak aşağıdan uzaklaşmak istiyorduk. İçerideki bütün maçları almamız lazım. Bu da bir final maçı gibiydi. İçeride kazanmak istiyorduk, soyunma odasında da atmosfer çok iyiydi” dedi.

“Mesut Bakkal, Türkiye’nin en iyisi”

Isaac Sackey de, ”Herkes üst düzey bir mücadele örneği gösterdi. Kritik bir galibiyet aldık. Daha üst sıralara çıkarak tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyoruz. Mesut Bakkal'ın gelmesiyle birçok değişiklik oldu. Kendisi Türkiye'nin en iyisi. Nasıl oynadığımız bunun göstergesi. Önceden atağa çıktığımızda nasıl dönüyorduk, bugün nasılız? Görünce anlaşılıyor” diye konuştu.

“Mutlaka kazanmamız gerekiyordu”

Öte yandan Fabrice N’Sakala ise, ”Bizim adımıza güzel bir galibiyetti. Beşiktaş maçından sonra mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Hocamızın direktiflerine uyarak kazandık” açıklamasını yaptı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler