Alanyaspor'un Golcüsü Wilson Eduardo Şampiyonluk Adaylarını Açıkladı

14.12.2022 - 11:50 | Son Güncellenme: 14.12.2022 - 12:02

Alanyaspor’dan Wilson Eduardo, Süper Lig’de şampiyonluk için Fenerbahçe ve Galatasaray’ı aday gösterdi. Golcü, vatandaşı Jorge Jesus’tan da övgüyle bahsetti.

Alanyaspor'un Golcüsü Wilson Eduardo Şampiyonluk Adaylarını Açıkladı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Alanyaspor’un geçtiğimiz sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Ain FC’den transfer ettiği Wilson Eduardo, sezon sonunda bitecek sözleşmesi ve Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı hakkında konuştu. Portekiz’de yayın yapan medya kuruluşu Esporte ao Minuto’ya açıklama yapan Eduardo, vatandaşı Jorge Jesus'tan da bahsetti.

"Fenerbahçe iyi iş çıkarıyor, Galatasaray senaryoyu dengelemeye çalışıyor"

Portekiz asıllı Angolalı futbolcu, vatandaşı Jorge Jesus ve Fenerbahçe hakkında dikkat çekecek ifadeler kullandı. Portekizli teknik adamın başarılı bir sezon geçirdiğine dikkat çeken 32 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe, Süper Lig’de lider. Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmayı başardı. İyi bir iş çıkarıyorlar. Ancak artık senaryoyu dengelemeye çalışacak bir takım olacak. O da Galatasaray… Fenerbahçe şampiyon olacak kalitede, bakalım sezon sonuna kadar işler nasıl gidecek?” dedi.

“Portekiz’e geri dönebilirim”

Alanyaspor ile tamamlanacak sözleşmesiyle ilgili olarak da konuşan Eduardo, “Alanyaspor ile sözleşmemi sezon sonunda bitiriyorum ve işin doğrusu geleceği bilmiyorum. Portekiz'e geri dönebilirim. Bununla bir sorunum olmazdı” diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Miha Zajc ve Altay Bayındır gelişmesi! İmza...
Habere Git

"Avrupa seviyesinde değiliz"

Alanyaspor’da mutlu olduğunu ifade eden Wilson Eduardo, “Burada olmamdan dolayı şikayetçi değilim. Türkiye'de Avrupa kupalarına gidecek seviyede değiliz ama iyi oyuncularımız, iyi takımlarımız var. Takımlar çok yakın. Yenilgi bizi 3-4 sıra geri götürür. Galibiyet bizi ilk 5'e sokar. Gerçek şu ki, burada zaten ikinci yılımdayım. Alanya mükemmel bir yer. Aralık ayındayız ve burası oldukça sıcak. Burada ailemle birlikteyim ve iyiyiz, bu hoşuma giden bir durum” sözlerine yer verdi. 

34 maçta 9 gol attı

Alanyaspor formasıyla 34 maçta 9 gol ve 1 asist üreten başarılı futbolcu, bu sezon ise sadece 8 karşılaşmada süre alabildi. 3 kez gol sevinci yaşayan Wilson Eduardo, 6 maçta yedek kulübesinden çıkamadı.

Alanyaspor Süper Lig'de beklenenin altında

Spor Toto Süper Lig'de beklenenin altında bir performans gösteren Alanyaspor, yeni sezona Fatih Karagümrük deplasmanında aldığı galibiyet ile başladı. Bu maçın ardından düşüşe geçen Akdeniz ekibi, 4 maç üst üste kazanamadı. Süper Lig'de geride kalan 14 maçta 4 galibiyet alan Alanyaspor, 5 maçta berabere kalırken, 5 müsabakadan ise yenilgi ile ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, ''Kolombiyalı Fernando'yu'' listesine aldı!
Habere Git

Araya Adana Demirspor beraberliğiyle girdi

Spor Toto Süper Lig'de Dünya Kupası arasına performansıyla dikkat çekerek ligin 3. sırasında yer alan Adana Demirspor'u evinde konuk ederek giren Alanyaspor, sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Akdeniz temsilcisi 14 maçta 17 puan topladı ve 9. sırada yer aldı.

Alanyaspor'un Süper Lig'deki son 3 maçı

  • Alanyaspor 2-0 Gaziantep FK
  • Ümraniyespor 3-1 Alanyaspor
  • Alanyaspor 0-0 Adana Demirspor
Senin için hazırladığımız haberler