Alanyaspor Zinedine Ferhat'ı Transfer Ediyor

Akın Ungan
17.07.2022 - 20:51 | Son Güncellenme: 17.07.2022 - 21:01

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, son olarak Nimes Olympique forması giyen orta saha oyuncusu Zinedine Ferhat'ı transfer ediyor. Oyuncu imzaya çok yakın.

Alanyaspor Zinedine Ferhat'ı Transfer Ediyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Akdeniz ekibi son olarak, orta saha bölgesine bir takviye yapmaya çok yaklaştı.

Alanyaspor, Zinedine Ferhat ile anlaştı

Foot Mercato'da yer alan habere göre Alanyaspor, Nimes'ten ayrılan Zinedine Ferhat ile anlaşma sağladı. Zinedine Ferhat'ın önümüzdeki günlerde Alanya'ya gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Daha önce Montpellier, Saint-Etiente, Celtic ve Rangers gibi kulüplerle de temas halinde olan 29 yaşındaki Cezayirli futbolcunun, Teknik Direktör Farioli'nin sisteminde önemli bir rol oynayacağı ifade edildi.

Zinedine Ferhat kimdir?

1 Mart 1993 doğumlu Zinedine Ferhat, ülkesi Cezayir'in Academie FAF takımında futbola başladı. 29 yaşındaki orta saha, USM Alger, AC Le Havre ve Nimes Olympique gibi kulüplerde forma giydi. Getiğimiz sezon 14 karşılaşmada görev alan Zinedine Ferhat, gol ya da asist katkısında bulunamadı.

Senin için hazırladığımız haberler