Alanya'ya satıldı iddiası kıyameti koparmıştı! Beşiktaş sessiz sedasız yolladı...

13.09.2024 - 22:20 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 22:45

Beşiktaş'ın genç sol beki Ahmet Gülay, 2020'de Alanyaspor'a satıldığı iddiasıyla gündem olmuştu. Daha sonra kiralandığı belirtilen Gülay, bu sezon Balıkesirspor'a transfer oldu.

Alanya'ya satıldı iddiası kıyameti koparmıştı! Beşiktaş sessiz sedasız yolladı...

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş, transfer döneminde yaptığı hamlelerle dikkat çekti. Geçen sezonki kadro kalitesini fazlasıyla yükselten Siyah-Beyazlılar, iç transferde de hareketli bir dönem yaşadı.

Yaz transfer döneminde Ciro Immobile, Rafa Silva, Joao Mario, Cher Ndour, Gabriel Paulista, Felix Uduokhai, Emirhan Topçu ve Can Keleş hamleleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, Jackson Muleka, Valentin Rosier, Omar Colley, Vincent Aboubakar, Ante Rebic, Cenk Tosun, Rachid Ghezzal, Javi Montero, Ajdin Hasic, Umut Meraş, Amir Hadziahmetovic, Tayfur Bingöl, Ege Tıknaz, Emrecan Uzunhan ve Daniel Amartey gibi isimlerle de yollarını ayırdı.

Rıdvan Yılmaz'dan daha iyi denilen Ahmet Gülay ile yollar ayrıldı

Öte yandan Beşiktaş'ın gönderdiği futbolcular arasında yer alan Ahmet Gülay ismi dikkat çekti. 21 yaşındaki sol bek, Siyah-Beyazlılar'ın altyapısında oynadığı dönemde performansıyla dikkat çekmiş ve Rıdvan Yılmaz'dan daha iyi olduğu yorumları almıştı.

İlgini Çekebilir
Portekiz basını, Beşiktaş'ın yeni transferini duyurdu
Habere Git

Ağustos 2020'de Beşiktaş'ta A takıma yükselen genç futbolcu, aynı ay Alanyaspor'a gitti. Önce Ahmet Gülay'ın Alanya'ya bonservisiyle gönderildiği düşünüldü ve birçok Beşiktaşlı bu duruma tepki gösterdi. Fakat Beşiktaş, genç sol bekin Alanyaspor'a 3 yıllığına kiralandığını duyurdu.

Alanyaspor'da 3 sezon geçiren Ahmet Gülay, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Aliağa FK'ya kiralandı. Daha sonra kiralık olarak Alanya Kestel forması giyen Gülay, Haziran ayında Beşiktaş'a geri döndü.

4 yıl önce "Rıdvan Yılmaz'dan iyi" yorumları alan Ahmet Gülay, Temmuz ayında Balıkesirspor'un yolunu tuttu. TFF 3. Lig ekibi, Ahmet Gülay'ı bedelsiz olarak bonservisiyle kadrosuna kattı.

Senin için hazırladığımız haberler