Alassane Ndao'ya resmi teklif

13.01.2021 - 17:23 | Son Güncellenme: 13.01.2021 - 17:42

Rus Premier Lig'nin en köklü takımlarından olan CSKA Moskova, Fatih Karagümrük formasıyla gösterdiği başarıyla dikkatleri üzerine çeken Alassane Ndao'ya resmen talip oldu. Bu sezon başarılı bir performans gösteren Ndao'nun transfer detayları haberimizde...

Alassane Ndao'ya resmi teklif

 

Özgür SANCAR-AJANSSPOR

Rus kulübü, Karagümrük'e Senegalli oyuncu için resmî teklif gönderdi ve transfer bedeli olarak 3 milyon Euro ödemeyi taahhüt etti. Kulübün başkanı Süleyman Hurma teklifi reddetti. Ruslar'a verilen cevapta oyuncunun transfer bedelinin 5 milyon Euro olduğu belirtildi.

Bir diğer Rus kulübü Lokomotiv Moskova ise Alassane Ndao transferi için, yazılı olarak Karagümrük'ten görüşme talep etti.

Lyon da istedi

24 yaşındaki hücum oyuncusu için sezon başında O.Lyon takımı da 3 milyon Euro teklif etmiş; ancak bu teklfi Karagümrük tarafından reddedilmişti. 

Bir süre önce ise Trabzonspor'un Ndao için yaptığı takas teklifinde kulüpler düzeyinde anlaşma sağlanamamıştı.

İspanya ve Fransa isteği

Ndao, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alıyor.

Senegalli milli takımından davet bekleyne Ndao, bir süre önce Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, ''Amacım, Karagümrük'ten sonra Avrupa'nın  5 büyül liginde forma giymek. İspanya ve Fransa'dan bazı takımların beni izlediğini biliyorum'' demişti.

Alassane Ndao'nun performansı

Senegalli futbolcu bu sezon Karagümrük formasıyla 18 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 4 gol atan başarılı futbolcu 4 de asist katkısı sundu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler