(Yazılı Özet) ALBA Berlin-Olimpia Milano Maç Sonucu: 85-82

26.10.2023 - 23:27 | Son Güncellenme: 27.10.2023 - 00:38

EuroLeague'de ALBA Berlin evinde konuk ettiği Olimpia Milano'yu 85-82 mağlup ederek bu sezon ilk galibiyetini aldı. İşte detaylar...

(Yazılı Özet) ALBA Berlin-Olimpia Milano Maç Sonucu: 85-82

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları Euroleague’in 5. maç haftasında ALBA Berlin evinde Olimpia Milano’yu ağırladı. Son çeyrekte büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmadan ALBA Berlin 85-82’lik skorla sahadan galip ayrılan taraf oldu.  

Galibiyetsiz tek ekip ASVEL kaldı

Mercedes-Benz Arena’da taraftarın yoğun desteğini de arkasına alan Alman ekibi galibiyet hasretine bir son verdi ve bu maçla beraber Euroleague’de galibiyet alamayan tek takım olarak ardından sadece ASVEL'i bıraktı.

ALBA iki kez maç topu savunarak kazandı

Maçın başından son anına kadar çok yakın bir skorla devam eden karşılaşmada son çeyrekte iki taraf da maçı kazanmak için kıran kırana bir mücadele sergiledi. Son çeyrekte karşılıklı olarak atılan üçlükler ve kaçan serbest atışlar, acemice kaybedilen toplar maçın kaderini belirlemiş oldu. Kısa bir süre 12 sayı geriye düşen ALBA maç boyunca skor farkının açılmasına izin vermedi. Maçın bitimine 24 saniye kala Sterling Brown’un turnikesiyle öne geçen Alman ekibi maç topunu 2 kere savunmayı başardı ve Euroleague’de ilk galibiyetine ulaşmış oldu. 

İlgini Çekebilir
Belgrad Siyah Beyaz! Kralı ise Obra...
Habere Git

Milano'ya Mirotic yetmedi

ALBA Berlin’de Sterling Brown 16 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Johannes Thiemann ise 12 sayı, 2 ribaund ve 1 asistle galibiyetin bir diğer mimarı oldu. Milano’da ise Nikola Mirotic ve Sharon Shields’ın dominant performansları galibiyet için yetmedi. Nikola Mirotic 23 sayı, 10 ribaund, 1 asistle double double yaptı. Shavon Shields ise 22 sayıyla takımının skor yükünü çeken bir diğer isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler