Albayrak hakemlere beyaz sayfa açtı, Terim hemen kapattı!

24.09.2020 - 11:34 | Son Güncellenme: 24.09.2020 - 11:41

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 'Türk futbolunda artık temiz bir sayfa açmak gerektiğini düşünüyorum' diyen Abdurrahim Albayrak'a yanıt verdi. Terim, hakemler için neler söyledi?

Albayrak hakemlere beyaz sayfa açtı, Terim hemen kapattı!

DETAY HABER-AJANSSPOR

Galatasaray’ın ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, sponsorluk anlaşmasında Fenerbahçe derbisinde görev alacak hakem Ali Palabıyık hakkında konuştu. Albayrak, “Artık Türk futbolunda beyaz sayfa açmak gerektiğini düşünüyorum” dedi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den ise bu açıklamaya çarpıcı bir yorum geldi.

Albayrak’a derbinin hakemi Ali Palabıyık soruldu

Süper Lig’in 3.haftasında 27 Eylül Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Galatasaray taraftarları dev derbiye Palabıyık’ın atanmasına tepki gösterdi. Sponsorluk anlaşmasında ise bir basın mensubu, Ali Palabıyık’ın derbiye atanmasını Abdurrahim Albayrak’a sordu.

“Türk futbolunda beyaz sayfa açmak gerektiğini düşünüyorum”

Albayrak, “Maçtan önce hakemlerle ilgili polemiğe girmek istemiyorum. Dostluklardan bahsettik. Bir derbinin önünde hemen hakemleri masaya yatırmanın yararı olacağını düşünmüyorum. Artık Türk futbolunda beyaz sayfa açmak gerektiğini düşünüyorum. Ben bu polemiğe fazla girmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim’den Albayrak’ın sözlerine yanıt

Galatasaray ile Hajduk Split arasında oynanacak maç öncesi ise Fatih Terim basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray’ın efsane teknik direktörü, Abdurrahim Albayrak ile aynı fikirde olmadığını dile getirdi.

“Aynı çatı altındayız ama aynı fikirde değiliz”

Terim, “Açıkçası biz aynı çatı altında olabiliriz ama aynı fikirde olmak zorunda değiliz. Ben aynı fikirde değilim. Aynı fikirde olmak zorunda da değilim. Bu kadarla bırakalım” açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler