Albayrak tepki gösterdi! 'Bana kaçıyor diyorlar, kaçmıyorum'

26.12.2020 - 21:31 | Son Güncellenme: 26.12.2020 - 21:35

Son dakika spor haberleri... Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 yendi. Maçın ardından Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu.

Albayrak tepki gösterdi! 'Bana kaçıyor diyorlar, kaçmıyorum'

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor'u deplasmanda Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan’ın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, ''Yönetim olarak iyi işler yaptığımıza eminim'' dedi.

Güzel bir oyunla galip geldiklerini söyleyen Albayrak, ''Her şeyden önce Trabzonlu, Türkiye'nin gönlünde taht kuran Özkan Sümer Hocamızı, Fatih ve Levent Hocam ile kabri başında andık. Mekanı cennet olsun. Lig Erzurum'da başlıyor dedik. Trabzon'da da çok güzel bir oyunla 2-0 galip gelmesini bildik. Futbolcu kardeşlerimi ve teknik heyetimi tebrik ediyorum. Beyaz sayfayı artık geri almamız gerektiğini düşünüyorum. Bu tip polemiklere girmek istemiyorum. Benle ilgili maçlarda kaçtı diyorlar. Ömrümü Galatasaray'a verdim. Galatasaray taraftarından rica ediyorum, ben kaçmıyorum. Maçtan sonra çok gergin ve sinirli oluyorum. Konuşma sırasında yapacağım bir hata camiamıza zarar verebilir. Hatay ve Göztepe, kupa maçından sonra da konuşma yapmadım'' şeklinde konuştu. 

''Taraftarımızın gönlü ferah rahat olsun''

Covid dolayısıyla kadrodaki eksiklerin kendilerini zorladığını belirten ikinci başkan, ''Covid'den bir futbolcumuzdan yararlanamıyoruz. Babel daha geri dönemedi. Kaç tane futbolcumuz covid oldu ve geri dönüşleri sıkıntılı oldu. Herkes elini vicdanına koysun. Yönetim olarak iyi işler yapdığımıza eminim. Taraftarımızın gönlü ferah rahat olsun. Futbolu ekonomik açıdan yönetmek çok zor bir hale geldi. Beni eleştirebilirler ama hakaret olmasın. Annem hasta, maça geldim.  Bugün bir yüzde yüz penaltımız vardı ama hocalarla ilgili konuşmuyorum. Bu yüzden taraftardan da tepki alıyorum. Herkesin canı yanıyor, dikkat etmesi lazım herkesin'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler