Albayrak'a tepki: "Oldu bittiye getirip kapatamaz."
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Albayrak'a tepki: "Oldu bittiye getirip kapatamaz."

Son 5 Haber

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup

ABD maçında ofsayt şaşkınlığı: ABD'liler Google'da ofsayt aradı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Albayrak'a tepki: "Oldu bittiye getirip kapatamaz."
Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, İkinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın amatör şubeler ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hamamcıoğlu, "Hiç kimse amatör şubeleri oldu bittiye getirip kapatamaz. Galatasaray bir Spor Kulübüdür." ifadesini kullandı ve isim vermeden Albayrak'a tepki gösterdi.
Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamada, "Bütün sponsorlar anlaşmaları iptal etti. Bu paralar ne bu sene, ne gelecek yıl ödenebilir. İndirime mecburuz, hiçbir gelirimiz yok. Amatörleri belli bir süre kapatmamız lazım. Buna taraftarlar da razı olmalı. Bunları yapamazsak kapıya kilit vururuz. Bütün sponsorlar anlaşma iptali için yazı gönderdi. Zaten uzun sürede taraftarlar tribünde olmaz." demişti.
Albayrak'ın sözleri camia içinde tepkiye neden olmuştu
ŞUBE KAPATMAK GENEL KURULUN YETKİSİNDE HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.