Albayrak'tan UEFA açıklaması: 'Büyük bir ekip olarak...'

27.02.2018 - 23:02 | Son Güncellenme: 27.02.2018 - 23:02

Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-1 kazandıkları Akhisar maçının ardından basın mensuplarına konuştu.

Albayrak'ın öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

Galibiyet yorumu

"Kendi sahamızda çok rahat çıkacağız. 2-1 iyi bir skor. Ligi daha ön planda tutuyoruz. Beklediğimiz, istediğimiz sonucu aldık. Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Muslera'dan tamam işareti alana kadar Gomis'i almadık. Karabük maçında inşallah sahada olacaktır."

Okan Buruk'un tribüne gönderilmesi

"Aslında çok üzüldüm. Hayretler içerisinde kaldım. Fatih Hoca ile çok güzel sohbetleri oldu. Herhalde Okan Hoca da takımının kazanmasını istiyordu ve hakemle tartıştı. Tribüne gönderilmesine üzüldüm."

Hakem hataları

"Verilen ve verilmeyen penaltılarımız vardı. Ama kimseye yüklenmedik, saygı çerçevesinde bir şeyler söylemeye çalıştık. Benim hakemlere karşı saygım sonsuz ve konuşmak istemiyorum. Avrupa'da maçlar seyrediyoruz, hakemlerimizin kıymetini o zaman anlıyoruz. Biz de hata yapıyoruz. İnsan hata yapabilir. Hiçbir hakemin bilinçli bir şekilde bir şey yaptığına asla inanmıyorum."

Galatasaray'ın 9 Mart'ta UEFA ile toplantısı

"(Ceza gelecek) Bunu haber yapan arkadaşlara üzülüyorum. Toplantıya ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Büyük bir ekip olarak UEFA'ya gideceğiz.Bazı arkadaşlar hemen Galatasaray'ı cezalandırıyorlar." 

Senin için hazırladığımız haberler