Albert Riera, Galatasaray'da görev alacak mı? Açıkladı...

10.07.2020 - 17:14 | Son Güncellenme: 10.07.2020 - 17:25

Albert Riera, Galatasaray'da görev alacak mı? Açıkladı...

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Albert Riera, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak gündeme dair açıklamalarda bulundu. Riera, Galatasaray'da görev alacak mı? Falcao ve Muslera'nın sakatlığı hakkında ne düşünüyor? Galatasaray'ın Avrupa Kupası iddiası hakkında neler söyledi? İşte detaylar...

Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Albert Riera'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Galatasaray'da kimseyle konuşmadım"

"Galatasaray'da göreve alacak mısın?" sorusu üzerine Riera, "Hayır bu konuda Galatasaray'da kimseyle konuşmadım. Şu an bu konuyu konuşacak zaman şimdi değil. Galatasaray'ın tek amacı şu an kalan maçlara odaklanmak ve bu maçları kazanmak. Bu yüzden önümüzdeki sezon kiminle devam edilecek, kim gidecek, hangi oyuncu gelecek bunları konuşmanın zamanı değil. Benim meselem için daha zaman var. Galatasaray şu an Avrupa kupalarına katılabilmek için yarışıyor ve kalan 3 maçta da iyi bir derece elde etmek istiyor" dedi.

"Muslera'nın sakatlığına çok üzüldüm"

Rizespor maçında ayağı kırılan Fernando Muslera ile ilgili de konuşan Riera, "Elbette çok acı. Sakatlığına çok üzüldüm. Ancak kötümser olmamak lazım. Hayatta her şey var. Futbolda da sakatlıklar var. Optimist olmakta fayda var. En kısa sürede sahalara geri döneceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Falcao'nun sakatlığı hakkında...

Falcao'nun sakatlığına değinen Riera, "Hiç kimse sakatlık yaşamak istemez. Falcao da öyle. Kimse takımından yardımı mahrum bırakmak istemez. Bu futbolcunun elinde olan bir durum değil. Diğer futbolcular gibi Falcao da 11'de oynamayı arzu ediyor. Falcao'nun da bu düşünce de olduğunu düşünüyorum. Bu herkes için geçerli bir durum. Falcao da böyle olmasını istemezdi" açıklamasını yaptı.

"Galatasaray inanılmaz bir taraftar topluluğuna sahip"

"Son olarak Galatasaray taraftarına bir mesajın var mı?" sorusu üzerine, "Her zaman verdiğim mesajı vermek istiyorum: İnanılmaz bir taraftar topluluğuna sahip. Ancak bazen takım iyi gider bazen kötü gidebilir. Önemli olan kötü giderken de takımının yanında olmak. Kötü gittiği günlerde daha fazla takımının yanında olmak. Ortak bir güç olduğunu gösterebilmek her zamankinden daha fazla yanlarında olmaları gerektiğidir" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Senin için hazırladığımız haberler