Al Sharjah 48 saat önce kiraladığı Paco Alcacer'in sözleşmesini feshetti! Villareal de fesih kararı aldı

Akın Ungan
19.08.2022 - 16:06 | Son Güncellenme: 19.08.2022 - 16:15

Villarreal'in forveti Paco Alcacer, Al Sharjah'e kiralandıktan 48 saat sonra sözleşmesi feshedildi. Bu gelişmenin ardından İspanyol kulüp de fesih kararı aldı.

Al Sharjah 48 saat önce kiraladığı Paco Alcacer'in sözleşmesini feshetti! Villareal de fesih kararı aldı

AJANSSPOR HABER

La Liga ekiplerinden Villarreal'in 28 yaşındaki santrforu Paco Alcacer cephesinde flaş gelişme yaşandı. Futbolcunun sözleşmesi 48 saatte iki takım tarafından feshedildi.

Kiraladıktan 48 saat sonra sözleşmesini feshettiler

2020 yılında 23 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Borussia Dortmund'tan Villarreal'e transfer olan Paco Alcacer, geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Sharjah'a kiralandı. Al Sharjah, 48 saat önce kadrosuna kattığı futbolcunun sözleşmesini feshetti.

Al Sharjah'dan sonra Villarreal de feshetti

Bu durum şaşkınlıkla karşılanırken, Alcacer'e bir darbe de kulübü Villarreal'den geldi. İspanyol takım, tecrübeli golcünün sözleşmesini feshettiklerini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Son üç sezondaki özverisi ve profesyonelliği için kendisine teşekkür ediyor ve spor kariyerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Bu gelişmenin ardından Paco Alcacer'in sözleşmesinin iki takım tarafından neden feshedildiği merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon Villarreal forması ile 23 karşılaşmada görev alan İspanyol futbolcu, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler