Aldair'in sevgilisi Fenerbahçe haberini beğendi!

22.06.2020 - 15:05 | Son Güncellenme: 22.06.2020 - 15:13

Aldair'in sevgilisi Fenerbahçe haberini beğendi!

Perulu santrfor Aldair Rodriguez’in Fenerbahçe'ye transfer haberini sevgilisi de teyit etti! Transferi ilk duyuran Ajansspor'un Instagram adresindeki ilgil paylaşamımının altına gelen yorumlar transferi bir başka açıdan da teyit etmiş oldu.

AJANSSPOR-HABER

25 yaşındaki Rodriguez’in kız arkadaşı Claudia Aranibar, Ajansspor’un İnstagram hesabındaki paylaşımının altına yapılan bir yorumu beğenerek, Fenerbahçe'ye transfer haberini kendi cephesinden doğrulamış oldu.

"Büyük yeğen aldinho28 tebrikler"

Rodriguez ile Instagram'dan karşılıklı olarak takipleşen 'loveritaramirez'isimli kullancı, Perulu golcüyü "Büyük yeğen aldinho28 tebrikler" diyerek kutladı. Bunun ezirene Rodriquez'in sevgilisi Claudia Aranibar, bu paylaşımı beğendi.

Fenerbahçe önemli bir kulüp

Ajansspor'un, Fenerbahçe ile 2+1 yıllık anlaşma imzaladığını duyurduğu Aldair Rodriguez de Peru medyasını yaptığı açıklamada şunları dile getirmişti: “Fenerbahçe’ye transferim hakkında şu anda bilgim yok.

"Ayrılacağım doğru"

Menajerimle bu durumu görüşeceğim. Fenerbahçe gibi önemli bir kulüple ismimin alınması için gerçekten minnettarım. Antrenmanlara devam ediyorum. Kulüple ilişkilerim iyi değil, ayrılacağım doğru. Eğer yurt dışına gitmezsem farklı seçenekler olabilir” dedi.

6 gol 2 asist

Perulu futbolcu; güçlü fiziği, top tekniği ve bitiricilik özellikleriyle dikkat çekerken, bu sezon takımıyla çıktığı 8 maçta 6 gol 2 asistlik performans sergileyerek takımının gol yollarında etkili oldu.

İşte o beğeni

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler