Aleksandar Kolarov, Inter'e...

29.08.2020 - 16:28 | Son Güncellenme: 29.08.2020 - 16:29

Inter son dakika transfer haberleri... İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter, Roma forması giyen Kolarov'u transfer etmek istiyor. Peki, İtalyan ekibi Kolarov için ne kadar teklif etti? Sözleşme kaç yıllık? İşte detaylar...

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter teknik direktörü Antonio Conte, AS Roma forması giyen Aleksandar Kolarov'un transfer edilmesini istedi.

3 milyon Euro

İtalyan medyasında yer alan haberlere göre; Nerazzurri'nin, Kolarov için yıllık 3 milyon Euro'dan 2022 yılına kadar bir sözleşme teklif ettiği belirtildi.

Conte çok istiyor

Özellikle Antonio Conte'nin Sırp oyuncuyu çok istediği kaydedildi. Çünkü, Kolarov hem sol stoper hem de stoper olarakta görev yapabiliyordu ki bu Conte'nin 3-5-2 oyun sistemi için ideal bir oyuncu anlamına geliyor. Kolarov'un etkili frikiklerini de unutmamak lazım.

Sisteme uygun

3-5-2 taktiğinde en önemli unsurlardan birisi, pasör defans oyuncularına sahip olmanız. Defansınızda pasör stoperleriniz yoksa eğer bu taktikte zorlanacaksınız. Takımınızı bu taktikle oynatmak istiyorsanız transfer döneminde pas özelliği yüksek stoperleri takımınıza katmanız özellikle tavsiye edilir. Conte de bu yüzden Kolarov'u mutlaka takımına monte etmek istiyor. 

7 gol 5 asist

Öte yandan 34 yaşındaki oyuncunun Roma ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor. Giallorossi ile geçen sezon 42 maçta sahaya çıkan Kolarov; 7 gol ve 5 asist kaydetti.

Fenerbahçe ile anılmıştı

Bilindiği üzere oyuncunun ismi geçen sezon Fenerbahçe ile de anılmıştı ve Sırp oyuncu Roma ile olan sözleşmesini uzatmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler