Aleksandar Pesic transfer kararını resmen açıkladı! Acun Ilıcalı...

25.01.2022 - 09:06 | Son Güncellenme: 25.01.2022 - 09:33

Acun Ilıcalı'nın yeni takımı Hull City'e transfer etmek istediği Aleksandar Pesic sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Tecrübeli futbolcu transfer kararını açıkladı.

Aleksandar Pesic transfer kararını resmen açıkladı! Acun Ilıcalı...

Süper Lig'de krallık yarışında 12 golle ilk sırada yer alan Fatih Karagümrük'ün Sırp golcüsü Aleksandar Pesic transfer gündeminin odağı halinde.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City Pesic'i istiyordu

Başarılı performansıyla dikkat çeken 29 yaşındaki futbolcuya Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'nin talip olduğu ve hatta İngiliz ekibinin Pesic'in transferinde mutlu sona ulaştığı belirtilmişti.

İlgini Çekebilir
İşte Fenerbahçe'nin Pesic için özel teklifi
Habere Git

Pesic'ten flaş Acun Ilıcalı açıklaması 

Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak için Karagümrük'e resmi teklifte bulunduğu Sırp golcüden flaş bir açıklama geldi. Pesic, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bana gösterdiği ilgiden dolayı Acun Ilıca'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Ailemle konuştuktan sonra İstanbul'da kalmaya karar verdim. Son günlerde çok düşündüm. Menajerim bana çok yardımcı oldu ve İstanbul'da kalmaya karara verdik" ifadelerini kullandı.

Futbol seyyahı Pesic 

Kariyerinde Atalanta, Toulouse, Ittihad, FC Seoul ve Maccabi Tel Aviv gibi takımlarda forma giyen Sırp santrfor sezon başında bedelsiz olarak Karagümrük'e transfer olmuştu. Pesic bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla Süper Lig'de 21 maçta, 12 gol kaydederken, 2 yd asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler