Aleksandar Trifunovic: "Çok iyi bir maç oynadık"

09.10.2017 - 00:13 | Son Güncellenme: 09.10.2017 - 00:13

AJANSSPOR - Pınar Karşıyaka Başantrenörü Trifunovic,  Anadolu Efes maçı sonrası açıklamalarda bulundu : 

"Kazanalım ya da kaybedelim eforumuz her zaman bu düzeyde olacak" 

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Anadolu Efes'i 92-85 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Aleksandar Trifunovic, "Kazanalm ya da kaybedelim eforumuz her zaman bu düzeyde olacak." dedi.

Trifunovic, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, oyuncularını ve teknik ekibini tebrik ederek, takımın ortaya koyduğu çaba ve eforun inanılmaz olduğunu söyledi.

Hem savunmada hem hücumda takım gibi oynadıklarını kaydeden Trifunovic, şöyle konuştu:

"Maçı kazanacak şekilde her zaman konsantrasyonumuzu yukarıda tuttuk. 2-3 kez aşağı düşmemize rağmen değişk oyunculardan hem hücumda hem defansta katkı aldık. Bu bize daha fazla farklı bir güven getirdi. Arkamızda bıraktığımız hazırlık döneminde yaşadığımız zorluklara rağmen çok iyi bir maç oynadık. Eksiklerimizi kendi taraflarımızla kapattık."

Trifunovic, önlerinde yoğun bir maç takvimi olduğunu belirterek, "Bu süreçte daha fazla oyuncuyu oyunda kullanmak istiyorum. Taraftarara çok teşekkür ediyorum. Umarım sadece büyük maçlarda değil, tüm maçlarda bu ekstra gücü vermeye devam ederler. Kazanalım ya da kaybedelim eforumuz her zaman bu düzeyde olacak." yorumunu yaptı.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler