Aleksia Karutasu yeterli olmadı, grup liderliği kaçtı: İşte yarı final rakibimiz

Aleyna Gürgen
04.07.2024 - 09:51 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 10:00

Türkiye U22 Kadın Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'ndaki üçüncü maçında İtalya'ya 3-0 mağlup oldu. Yarı final rakibimiz ise belli oldu.

Aleksia Karutasu yeterli olmadı, grup liderliği kaçtı: İşte yarı final rakibimiz

Avrupa Şampiyonası'nda yoluna 2 galibiyet ile devam eden U22 Kadın Milli Takımı, grubundaki son maçında İtalya ile karşılaştı. Aleksia Karutasu ise maçta performansı ile dikkat çekti.

Milliler, İtalya'ya karşı set alamadı

Genç milliler İtalya karşısındaki son grup maçında aradığını bulamadı. İlk seti 24-26 kaybeden U22 Kadın Milli Takımı maçın ilerleyen dakikalarında ise önce 18-25 ardındansa 25-27'lik setlerle mağlup oldu. İtalya karşısındaki maçı 3-0 kaybeden milliler Avrupa Şampiyonası'nda grup aşamasını İtalya'nın ardında, ikinci sırada tamamladı ve yarı finale yükseldi.

Karutasu maçın en skoreri oldu

Türkiye-İtalya karşılaşmasının en skorer oyuncusu ise ilk kez bu turnuvada Türkiye için forma giyen Aleksia Karutasu oldu. Karutasu, İtalya karşısındaki 3 sette 23 sayı, 2 blok ve 1 ace kaydetti.

İlgini Çekebilir
Aleksia Karutasu, Türkiye için ilk maçına çıktı: Maçın en skoreri oldu
Habere Git

Yarı final rakibimiz Sırbistan

U22 Kadın Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki yarı final rakibi de belli oldu. Milliler,  5 Temmuz Cuma günü saat 19.00'da Sırbistan ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler