Alex de Souza, Fenerbahçe’nin stoperini istiyor

Aleyna Gürgen
14.06.2024 - 20:34 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 20:40

Antalyaspor, savunma bölgesine aradığı ismi Fenerbahçe’de buldu. Kırmızı-Beyazlılar, Fenerbahçeli stoperin transferinde büyük aşama kaydetti. İşte detaylar...

Alex de Souza, Fenerbahçe’nin stoperini istiyor

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Kadrosunda ciddi bir değişime gitmeye hazırlanan Antalyaspor, birçok bölgeye takviye yapmak için çalışmalarını sürdürürken, savunma hattı için aradığı ilk ismi buldu. Brezilyalı futbolcu Naldo ve Ömer Toprak’ın sözleşmesini tamamladığı Kırmızı-Beyazlılarda en az 2 tane stoper takviyesi planlanırken, ilk aday ortaya çıktı. 

Alex geçer not verdi

Kırmızı-Beyazlılar, aradığı ilk stoperi Fenerbahçe’de buldu. Akdeniz ekibi, Sarı-Lacivertlilerin genç savunma oyuncusu Emir Ortakaya’nın peşine düştü. Teknik Direktör Alex de Souza’dan da geçer not alan 19 yaşındaki futbolcunun transferinde önemli yol kat edildiği öğrenildi. 

Kocaelispor’da kiralık olarak oynadı

2022 yılında Gençlerbirliği’nin altyapısından Fenerbahçe’ye transfer olan genç futbolcu, son iki sezonda Göztepe ve Kocaelispor formalarını kiralık olarak giydi. Özellikle Kocaelispor formasıyla dikkat çekecek bir performans ortaya koyan Emir Ortakaya, geçtiğimiz sezon 31 maçta sahaya çıktı ve 3 gol, 2 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Alex de Souza'nın transfer bombası Fenerbahçe'den!
Habere Git

Tekrar kiralamak istiyorlar

Sezon bitimi ile birlikte Kocaelispor'a veda eden Emir Ortakaya için Körfez ekibi yeni bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor. Yeşil-Siyahlılar genç futbolcuyu yeniden kiralamak isterken, transferde Antalyaspor’un şansının çok daha fazla olduğu öğrenildi. 

Milli formayı giyiyor

A Milli Takım dışında milli takımların her kategorisinde forma giyen genç futbolcu; U15’te 4, U16’da 16, U18’de 9, U19’da 2 ve U21’de 1 kez maça çıktı. Başarılı futbolcu, milli formayla 4 kez de gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler