Antalyaspor, Alex de Souza ile anlaşma sağladı! Yardımcısı tanıdık isim...

Özgür Koç
08.05.2024 - 08:32 | Son Güncellenme: 08.05.2024 - 08:37

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, 12 yıl sonra Türkiye'ye teknik direktör olarak dönüyor. Antalyaspor, Brezilyalı teknik adam ile anlaşma sağladı. Eski Fenerbahçeli isim de Alex'in yardımcısı olacak. İşte detaylar...

Antalyaspor, Alex de Souza ile anlaşma sağladı! Yardımcısı tanıdık isim...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig ekibi Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, sezon sonunda görevinden ayrılıyor. Akdeniz ekibinin Sergen Yalçın'ın yerine getireceği isim, Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza oldu.

Anlaşma sağlandı

Antalya Lider gazetesinin haberine göre; Antalyaspor yönetimi, Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza ile prensipte anlaşma sağladı.

Teknik direktörlük kariyerinde Sao Paulo U20 takımı ile Avai'yi çalıştıran 46 yaşındaki Alex, yeni sezonda Antalyaspor'da görev yapacak.

Mehmet Aurelio yardımcısı olacak

Alex de Souza'nın yardımcı antrenör olarak kendisi gibi Türkiye'de iz bırakan Brezilya asıllı Türk futbolcu Mehmet Aurelio'yu görevlendirdiği öğrenildi.

İmzalar sezon sonunda

Alex de Souza, Sergen Yalçın'ın görevine devam ettiği süreçte resmi imza atmayı ve Antalya'ya gelmeyi kabul etmedi. Brezilyalı teknik adam sezon sonu resmi imzaların atılmasını istedi. 

Antalyaspor taraftarından 'hoş geldin' mesajı

Öte yandan Antalyaspor'un köklü taraftar grubu 07 Gençlik, sosyal medya hesabından "Hoş geldiniz Alex De Souza ve Mehmet Aurelio, birlikte harika işler başaracağımıza inanıyoruz" paylaşımında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler