Alex de Souza sahalara dönüyor! İşte yeni adresi...

19.03.2021 - 09:50 | Son Güncellenme: 19.03.2021 - 12:02

Fenerbahçe'nin unutulmaz kaptanlarından Alex de Souza, yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Brezilya basını, Alex de Souza'nın yeni adresini açıkladı. Süper Lig takımlarıyla da anılan Alex hangi takımın başına geçecek? İşte yanıtı...

Alex de Souza sahalara dönüyor! İşte yeni adresi...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin unutulmaz kaptanlarından biri olan Alex de Souza, sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Daha önce adı Türk kulüpleriyle de anılan Alex de Souza ile ilgili gelişmeyi Brezilya basını duyurdu. Alex, hangi takımla anlaştı? Detaylar haberde... 

Alex, Sao Paulo'da teknik direktörlük yapacak

Alex de Souza, teknik direktörlük kariyerine adım atmaya hazırlanıyor. Globo'nun haberine göre; Alex de Souza'nın yeni adresi Sao Paulo U20 takım olacak.

Ne zaman göreve başlayacak?

Habere göre; 44 yaşındaki futbol adamına 2 yıllık sözleşme önerildi. Alex'in önümüzdeki ay göreve başlamasının beklendiği belirtildi.

Alex'te karar kıldılar

Sao Paulo'da Orlando Ribeiro, 11 yılın ardından ayrıldı. 1 aydır bu konuda çeşitli görüşmelerin olduğu ve Alex'te karar kılındığı vurgulandı.

Yeni Malatyaspor ile anılmıştı

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Alex de Souza'yu teknik direktörlük görevine getirmek istemişti. Bu konuda kulüp başkanı Adil Gevrek bir açıklama yapmış, "Alex kabul ederse onu takımımızın başında görmek isteriz" demişti. 

Türkiye'de iz bıraktı, efsane oldu

2004-2005 sezonu ile 2011-2012 sezonu arasındaki bölümde kazanılan 3 şampiyonluğa önemli katkılar yapan, 2006-2007 ve 2010-2011 sezonlarında iki kez ligin ''Gol Kralı'' olan Alex, resmi maçlarda 340 kez giydiği Fenerbahçe formasıyla 171 gole imzasını attı. Süper Lig'in en tecrübeli isimleri arasında bulunan Brezilyalı futbolcu, toplam 242 maça çıkarken, 136 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

'ALEX'İN YAPTIKLARINI MESUT YAPAMAZ' RÖPORTAJI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler