Alex de Souza, Süper Lig'de perdeyi son dakikada açtı!

26.08.2024 - 01:24 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 01:41

Antalyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında Akdeniz Derbisi'nde Hatayspor'u 3-2 mağlup etti. Teknik direktör Alex de Souza, ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Alex de Souza, Süper Lig'de perdeyi son dakikada açtı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 3. haftasında Alex de Souza, yönetimindeki Antalyaspor, evinde Özhan Pulat'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Hatayspor'u ağırladı. İki Akdeniz ekibinin karşı karşıya geldiği mücadele ev sahibi takımın 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Geri döndüler

Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspor 32. dakikada 2-0 geri düşmesine rağmen maçtan kopmadı ve Brezilyalı teknik adamın ikinci yarının başında yaptığı 3 değişiklikle beraber mücadeleyi 3-2 kazanmasını bildi.

Penaltılar, kartlar havada uçuştu

Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadelede; 2 Antalyaspor'un, 1'de Hatayspor'un lehine penaltı kararı çıkarken konuk ekibin bir penaltısı da 90+10. dakikada VAR'dan döndü.

Samudio son dakikada attı

Kırmızı-beyazlı ekip bu sezon Süper Lig'deki ilk galibiyetini alırken 3 puanı getiren golü Braian Samudio, 90+4. dakikada penaltıdan kaydetti.

Alex galibiyet ile tanıştı

Süper Lig'de teknik adam olarak 3. maçına çıkan Alex de Souza, bu sonuçla beraber ilk galibiyetini almış oldu. Kırmızı-beyazlı ekip ligin 1. haftasında sahasında Göztepe ile berabere kalırken, ikinci hafta Beşiktaş deplasmanından 4-2 mağlup ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler